Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос към ТРЕСНАТ
Автор: Mimic   
Дата:   28-08-05 16:59

Пазарувал ли си някога от този сайт, който постна преди няколко дни? Интересува ме дали нещата наистина пристигат, че цените ми изглеждат доста обещаващи.

http://www.rugift.com/

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос към ТРЕСНАТ
Автор: thor   
Дата:   28-08-05 17:57

ами аз съм пазарил оттам ,както и мои познати край мен ..няколко пъти и не съм имал проблем .....[smilie6]
http://www.dvdtechcameras.com/lens/35slrl/slr1.htm

пазарил съм и от този ,също без проблем ,а и от eBay съм пазарил от руснак без проблем ,ама то пък зависи какво търсиш ,например - съм виждал този Юпитер-9 който го продават за 50-60US$ по руските сайтове по eBay-Европа де някоя от/в европейските страни се продаваше за 9.99US$ и никой не се яви да заложи за него ,и това на няколко пъти ,което ще рече ,че ако дебнеш за това което търсиш можеш и да си го намериш ако имаш късмет за по-скоро да е ДЕ и по eBay - Европа за няколко пъти по евтино от колкото от/при руснаците / руските сайтове /и няма да се притесняваш да загубиш 20-на US$ ,същевременно ще си заработиш и рейтинг в/по eBay .......... и такамммм ...[smilie6]

[beer]

Дата:   28-08-05 18:17

Мерси [beer]

Автор: nikolayradev   
Дата:   28-08-05 20:38

Mimic
да чакаме ли скоро фотки?[shtrak] [smilie5]

Дата:   28-08-05 20:58

Не мисля, че нещо от това, което съм заснел си заслужава да бъде показано, а и китовият честно казано хич го няма. Утре след обяд ще ходя най-вероятно за по-читав обектив - ама то това не значи, че и моите умения ще скочат главозамайващо де [smilie5]

Автор: samara   
Дата:   28-08-05 23:00

мимик-аката ...кой пък ше ти прецени скока у уменията, да не да си показал снимка досега ! [ezik] [ezik] [ezik] [beer] [shtrak]
...ей сега ники-то пак ше ми пита дали ми става нещо ???[smilie8] [smilie5] [beer] [shtrak]

Публикацията е редактирана (28-08-05 23:02)

Дата:   28-08-05 23:09

Мистификация ве ... ний тука мАлчАливАтА ЕнтЕлЕгЕнцЕя разбийш ли ... [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: samara   
Дата:   28-08-05 23:13

ама верно бе, ама мимик не значи ли да показваш и ...да си мълчалив [smilie8] ...спамър такъв !!! [ezik] [ezik] [ezik] [smilie5] [beer] [shtrak]

Автор: TPECHAT   
Дата:   29-08-05 13:31

Мимик мда, гледам Тор ти е отговорил...
бях по моретата и насам натам [smilie21]

Досега са доста коректни, даже една мацка се обажда всеки път като поръчаш нещо [smilie5]

Дата:   29-08-05 13:33

а и щракай бре [smilie18]
в профила ми всичките снимки са правени с ръчни руски стъкла без последните 2, които са с 18-55 [smilie18]

Дата:   29-08-05 13:56

Ааааа виж с мацката ме зариби [beer]

Дата:   29-08-05 14:00

еми по-компактен 500мм май не съм виждал [smilie21]

Автор: Стоев   
Дата:   29-08-05 14:11

из народна песен:
"...не ми било 500мм гауБица, най ми било комПактна базука.."[ezik] [ezik] [ezik] [beer] [shtrak]

Дата:   29-08-05 14:12

[smilie5] [beer] [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна