Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Съвет за подходящо място за снимки
Автор: borissov   
Дата:   27-08-05 09:48

Значит, трябва ми фабрика/завод в/около София, по-добре действащ/а, там с машините и всичко, но може и изоставена. При липса на такава ме устройва и нещо мрачно, индустриално, апокалиптично :-) Някой беше снимал една изоставена гара, тя също би ми свършила работа май...
Трябва да снимам 3 полуголи мацки, наклепани с нефт :-)

Отговори на това съобщение
 Re: Съвет за подходящо място за снимки
Автор: nanapak   
Дата:   27-08-05 10:02

старата гара на Казичене, справки - Нели78 [smilie24]

Автор: explorer   
Дата:   27-08-05 10:10

Срещу телевизията на Шейново има една изоставена пивоварна ли е, какво е не знам, но всеки път като минавам оттам си помислям че сигурно е подходящо място за снимки. Но не знам дали ще те пуснат вътре, не знам дали някой го пази - тъкмо ще кажеш как е [smilie5]

Автор: psilo   
Дата:   27-08-05 10:14

мисля, че с една разходка около Перник ще си решиш проблема, там какви чудеса има...

Автор: zoomaniak   
Дата:   27-08-05 10:15

Пернишките изоставени заводи.......[ezik]

Автор: martin-dm   
Дата:   27-08-05 10:16

виж на захарна фабрика има готини згради точно от дясно на моста ако отиваш към люлин ...

Публикацията е редактирана (27-08-05 10:21)

Автор: Junior   
Дата:   27-08-05 10:18

Sre]u telewizita veche niama nishto - pochistiha ploshtadkata i shte stroiat luksozna ofis sgrada...

Kolio - poruten mesta kolkot shtesh, ama kolkoto i da e chudno nasekade ima po edin dedo, koito goni fotografite, shtoto e chastna sobstvenost.... Probvai BDJ zavodite na centralna gara ili na nadejda - po-industrial nema

Автор: moonchild   
Дата:   27-08-05 11:09

гара Обединена. Не зная къде е, помня само, че преди 4-5 години на връщане към София от един купон в Макоцево минахме с влак през това чудо. Представлява най-абсурдния, депресиращ и отчайващ завод, който вероятно съществува в България. Около 600-700 метра дълъг, изпотрошен , срутен, но функциониращ. От едни огромни тръби излизаше някакъв бял газ, на едно място се бе запалил и гореше страшно интензивно. Цялото място е покрито с половин сантиметров слой от нещо като ръжда, дори въздуха е ръждив и светлината е в гамата на кафявото. Най-интересното е, че там работят хора :( И то хора, които слизат на гарата, за да отидат на работа, усмихват се, слизат в един ужасен тъмен, ръждив подлез... беше ужасна, страшно подтискаща гледка.

Мисля, че ще ти свърши перфектна работа !

Автор: Neli78   
Дата:   27-08-05 12:10

старата гара на Казичене, справки - nanapak [smilie5]
понеже не прилича много на завод с машини, по-добре първо папаракът да ти покаже как изглежда, за да не биеш път до тук напразно

Автор: Neli78   
Дата:   27-08-05 12:13

бих ти показала, но не съм снимала там.
това, с което мога да помогна, е да ти кажа, че там няма абсолютно никой, който да те смущава
и според мен е добро място за снимки по принцип
бяха снимали там клипа на някаква фолк певица

Автор: kolov   
Дата:   27-08-05 14:40

в Костенец ,старата кибритна ф-ка,парното отделение,не ни трябва разрешение,имам снимки в профила по назад,ако ти хареса се обади 0888330169

Автор: mooneclipse   
Дата:   27-08-05 15:16

Захарна фабрика е добро подтискащо място със хубава игра на светлината вътре, но ще ти трябва някакъв спрей или друг метод да се справиш с кучетата там, ако го избереш. Перник според мене е идеално- колкото изоставени фабрики душа ти иска[smilie24]

Автор: Legba   
Дата:   28-08-05 00:07

explorer : Тая сграда вече я няма. Днес минавах от там и са останали само основите. Кой знае кво "чудо" от стомана и стъкло ше лепнат на нейно място... отива си духа на СОфия другари... отива си...

Автор: msld   
Дата:   28-08-05 04:45

в разград има голям стъклозавод - в момента не работи

първа  назад  1     всички  напред  последна