Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За FZ5...
Автор: apollo   
Дата:   05-08-05 21:12

Така и не можах да разбера как да възпроизведа клиповете които правя на този апарат. В обектива има съвсем минимален луфт, снимките обаче са на висота. Предполагам че при "бюджетов" за западните стандарти модел, това е в рамките на нормалното?!

Отговори на това съобщение
 Re: За FZ5...
Автор: fastman   
Дата:   05-08-05 21:29

Аз имам ФЗ 20. Клиповете гледам с Куик Таим, който е на диска с апарата. Не струват!
За луфта- да не ти пука. Панасоник са доказана марка, не се тревови излишно![shtrak]

Автор: pmartinov   
Дата:   05-08-05 22:08

Това са технологични луфтове и са необходими за да може обектива бързо да зумира .Движенията вътре /на отделните групи лещи/са доста сложни и непропорционални и изискват такива луфтове.Тъй като вече гледах клиповете на следващото поколение апарати на Панасоник мога да кажа че качеството е много добро.

Публикацията е редактирана (05-08-05 22:09)

Автор: CYPER   
Дата:   06-08-05 01:45

Аз ги гледам с Windows Media Player - всичко е подбор на кодеци.

За устройство, което основната му работа е да прави снимки видеото е идеално [smile]

Автор: vladimir666   
Дата:   06-08-05 10:32

технологичен луфт = хлабина[smilie5]

Автор: simbon4o   
Дата:   06-08-05 18:53

на Quicktime-a му има лесно :) radtools и става на avi.

първа  назад  1     всички  напред  последна