Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Konica Minolta DiMAGE Z10
Автор: BAHKO   
Дата:   26-07-05 21:28

Kakwo mislite za aparata? Nakoi imal li si e rabota s nego? Mneniq i predlojeniq za alternativen izbor![smilie25]

Отговори на това съобщение
 Re: Konica Minolta DiMAGE Z10
Автор: anastassiu   
Дата:   26-07-05 21:32

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=185685&t=185685&phorum_uriauth=

Ех, пусти мързел, но не се притеснявай, той не мори, само мъчи...

Порови малко преди да изтропаш нова тема.[beer]

Автор: scrap   
Дата:   26-07-05 21:35

Абе какво става с тия Минолти..допреди месец не се и споменаваше и дума за тях,сега последните 1-2 седмици всяка втора тема е за Минолта Z10 или Z3.

Автор: titon   
Дата:   26-07-05 22:18

@ scrap
евтини, а с всички (почти) функции[smilie19]

Автор: photolubitel   
Дата:   27-07-05 09:52

Имам такъв от 8 месеца,купен от 'Метро' Русе,корейска сглобка, и общо взето съм доволен.Това,което предлага,за тези пари е много добро.Много бърз старт, автофокус като на останалите в класа, ергономиката му е изключителна(имам и Canon S1 IS), много лесни и интуитивни менюта.Като забележки мога да посоча 'червенеенето' на лицата при по-ярко осветление и 'мекотата' на sharpness-a ако използваш настройките по подразбиране.Затова предварително си коригирай sharpness на high.За 'червенеенето' казват,че се оправяло с ръчна установка на баланса на бялото ,но аз не съм си играл.Друг недостатък е,че няма звук към видеото,ако държиш на това,но иначе видеото е много добро.А и животът на батериите е отличен - с един комплект 2100 mAh съм изпразвал 3 256Mb карти,но без да ползвам светкавицата.С други думи апаратът е много добър, с нищо не е по лош от останалите в класа си, и предлага може би най-доброто съотношение цена/качество.Между другото, средната му цена в USA е 180-190$.

първа  назад  1     всички  напред  последна