Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 :)
Автор: arakinixon-cie   
Дата:   16-05-04 16:26

Добре заварили.

Аз си имам апарат, тоест два.

Нямам нужда от съвети.

Мога да снимам.

Благодаря за дискусията ви, така ще има повече публика за един новоизгрял автор.

Надявам се, че ще удоволетворя изискванията на всички.

Мой любим автор е Еd Wood.

Благодаря и наслука!

Отговори на това съобщение
 Re: :)
Автор: Krassy   
Дата:   16-05-04 16:30

И сега какво[smilie11]

Автор: spirit   
Дата:   16-05-04 17:22

kak kakwo?
tyrpenie!
shte chakame i shte widim - choweka ima aparat (dori dwa), znae da snima, nqma nuvda ot akyl, a ot publika. :-)
Dobre doshyl, arakinixon-cie!

Автор: Gafa   
Дата:   16-05-04 17:33

Всичко хубаво само да не ти беше толкова изчанчен ника ,сигурно е нещо на японски
[smilie19]

Автор: stoevmobile   
Дата:   16-05-04 19:22

Абе и аз имам апарати, мога да натискам копченцето отгоре, демек мога да снимам, и принтерче си имам, за да си гледам творенията отпечатани, за лентичките - наблизо има ателие дето проявяват и копират фотофилмите по-добре от мен (а съм киснал и проявявал стотици метри рентгенови филми в лабораторията). Имам нужда от съвети, ама преди да питам за глупости, чета какво е писано за тях от хора, дето си вадят хляба с натискане на копченцето, тук дал Бог такива бол. Надявам се след още някой месец и да кача някоя фотография, за да я гледа публиката, пък по-късно и в конкурсите може да се пробвам.Не че очаквам успехи там (много се изговори за "нашите" и "по-нашите" хора), ама що да не опита човек. Сега ще търся статив, че Стабилизатора на изображението е хубаво нещо, ама при х16 ми трябва и някаква тухла за подложка, за всеки случай. IVU купи готино стативче наскоро (да му е честито!), ако наистина е само 2.6кг, мисля и аз да взема същото. Само не разбрах къде го е купил. Май ще трябва да го попитам.
А към arakinixon-cie - туй за "удовлетворяването" изискванията на всички - много ми хареса[smilie24] .
Трудно ще се получи, че тук си е като в торба със змии, дето всяка си съска по останалите(едно поглеждане из старите теми е достатъчно) - колко много нови думички научих само[beer] . Ама това му е готиното на форума - иначе щеше да мяза на царската партия , дето всички са съгласни.
Съгласие и единомислие има само по една тема май [beer] [beer] [beer] .
Аrakinixon-cie , ако мислиш че е срамно открито да искаш съвет, то тайничко пак можеш да го получиш, с повечко четене в този форум. Струва ми се че повечето от членовете тук така и правят, без да си го признават, разбира се. Всеки може да научи нещо ново.
Най-лошото на форума е, че не успявам да прочета всичко изписано - просто не ми стига времето.
Ако имаше начин да се абонирам за получаване на изписаното по темите(и старите също) по е-мейл, щеше да е чудно!
Може и да има, ама не съм го открил още.
Аз лично прекарвам близо 3/4 от времето си във форума и остатъка в галериите.
Успех!
[beer]

Автор: plamennk   
Дата:   16-05-04 20:45

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна