Автор: stoevmobile
Дата: 16-05-04 19:22
Абе и аз имам апарати, мога да натискам копченцето отгоре, демек мога да снимам, и принтерче си имам, за да си гледам творенията отпечатани, за лентичките - наблизо има ателие дето проявяват и копират фотофилмите по-добре от мен (а съм киснал и проявявал стотици метри рентгенови филми в лабораторията). Имам нужда от съвети, ама преди да питам за глупости, чета какво е писано за тях от хора, дето си вадят хляба с натискане на копченцето, тук дал Бог такива бол. Надявам се след още някой месец и да кача някоя фотография, за да я гледа публиката, пък по-късно и в конкурсите може да се пробвам.Не че очаквам успехи там (много се изговори за "нашите" и "по-нашите" хора), ама що да не опита човек. Сега ще търся статив, че Стабилизатора на изображението е хубаво нещо, ама при х16 ми трябва и някаква тухла за подложка, за всеки случай. IVU купи готино стативче наскоро (да му е честито!), ако наистина е само 2.6кг, мисля и аз да взема същото. Само не разбрах къде го е купил. Май ще трябва да го попитам.
А към arakinixon-cie - туй за "удовлетворяването" изискванията на всички - много ми хареса .
Трудно ще се получи, че тук си е като в торба със змии, дето всяка си съска по останалите(едно поглеждане из старите теми е достатъчно) - колко много нови думички научих само . Ама това му е готиното на форума - иначе щеше да мяза на царската партия , дето всички са съгласни.
Съгласие и единомислие има само по една тема май .
Аrakinixon-cie , ако мислиш че е срамно открито да искаш съвет, то тайничко пак можеш да го получиш, с повечко четене в този форум. Струва ми се че повечето от членовете тук така и правят, без да си го признават, разбира се. Всеки може да научи нещо ново.
Най-лошото на форума е, че не успявам да прочета всичко изписано - просто не ми стига времето.
Ако имаше начин да се абонирам за получаване на изписаното по темите(и старите също) по е-мейл, щеше да е чудно!
Може и да има, ама не съм го открил още.
Аз лично прекарвам близо 3/4 от времето си във форума и остатъка в галериите.
Успех!
|
|