Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 може ли една снимка....
Автор: tenax   
Дата:   16-07-05 14:29

да стане втора в рейтинг А и чак тогава да се качи в албум избрано[smilie11] ....
Май наистина само Б трябва да се гледа[smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: може ли една снимка....
Автор: athom   
Дата:   16-07-05 14:33

Е па може!
Те гледай![smilie18]

Автор: джъмбо   
Дата:   16-07-05 14:34

може с айсикю гласуване
това даже е практика да посъбере така точки и после да се изпраска с много точки и всеки да каже еййййййй глей са ква убавиня и колко точки има я да метна едно златце ей така за спорта
щом другите я харесват значи и аз трябва [smilie19]

Дата:   16-07-05 14:37

хм, преди 3 години си намразих айсикю-то. ама май не е трябвало...[smilie5]

Автор: SLR   
Дата:   16-07-05 14:41

Ми аз като имам само един контакт в листа май няма да дръпна много с точките[smilie5]

Автор: scrap   
Дата:   16-07-05 15:34

Това с трупането на точки на снимки,които още не са пуснати в албума е адски глупава практика...

Често се виждат автори,които въпреки,че имат свободна квота,чакат снимките им да съберат 100-200 т. и чак тогава да пускат.И това е при положение,че са активни,пишат коментари и т.н.

Автор: Stoevmobile   
Дата:   16-07-05 16:18

то си е наука и професионализъм, да знаеш кога да пускаш, да следиш статистиките и броячите, недейте обижда хората бе [ezik]
една сним за да се забележи, ако не е хубава или не е "забележителна", то си е изкуство и математика в същото време, а за рекламите по кю-то си е друг въпроса[smilie3]
[beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: avela   
Дата:   16-07-05 16:36

tenax, много научна фантастика си чел мисля.
не е възможно снимка, която не е качена в избрано да е отчетена в рейтинг А. а това, че има повече точки от водещата в А е друг въпрос и мен той въобще не ме вълнува.

Автор: scrap   
Дата:   16-07-05 16:37

Автор: stoevmobile
Дата: 26-12-04 15:47

Stoevmobile - преди време исках да се регистрирам за уеб мейл като Стоев, ама беше взето. А и все съм някъде в движение..
Така и започнах го използвам почти навсякъде.

[ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik]

Дата:   16-07-05 17:59

avela, че съм чел много фантастика - така е / и продължавам да чета /, ама че и ти май не си разбрал/а/ какво искам да кажа - и това е така[smilie3] [beer]

Автор: Stoevmobile   
Дата:   16-07-05 18:11

scrap , ще ми паднеш все някога на мушката[ezik] [ezik] [ezik]

Автор: avela   
Дата:   16-07-05 18:20

"може ли една снимка....
Автор: tenax
Дата: 16-07-05 14:29

да стане втора в рейтинг А и чак тогава да се качи в албум избрано[smilie11] ...."

кво не съм схванала?
не може е отговора[smilie6]

Автор: тьма   
Дата:   16-07-05 19:40

схемата е много ясна ,народе - давайте на кю[smilie19]

Автор: egoucm   
Дата:   16-07-05 19:51

avela е права. снимката влиза в рейтинг А чак след като е сложена в албум избрано.

така, че не може да стане това което казваш

Автор: krasimir   
Дата:   16-07-05 21:13

Същото се получава често и с рейтинг Б, защото се гласува за приятелите, с които си пием бирата, за ICQ първенците, за снимки с много точки, за утвърдени автори, независимо от снимката им, за пишещите хвалебствия под всяка снимка ...
И всичко е защото системата за гласуване е такава. Просто за снимка, която не е преместено в "избрано" трябва гласуването да е забранено ...

Автор: SLR   
Дата:   16-07-05 22:05

И аз съм съгласен с krasimir:"Просто за снимка, която не е преместено в "избрано" трябва гласуването да е забранено ...",въпреки че лично не виждам какво толкова ви бъркат точките[smilie11]
Една снимка,или е хубава и те грабва,или не.За мене смотана снимка с висок рейтинг просто предизвиква смях[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Наздраве[beer] [beer] [beer]

Дата:   16-07-05 22:22

Нали целта на рейтинга е да не пропуснеш хубавите снимки, ако нямаш време да разгледаш всички снимки в избрано. Днес например в избрано видях снимка на непознат за мене автор, която влезе с около 160 точки и над 35 мнения . Снимката не беше лоша, но си имаше доста кусури - лош фокус, доста шум. И ми е чудно защо ли са се юрнали всички да разглеждат личния профил на автора. В такъв момент започвам да се питам дали моят вкус нещо не е наред. После поглеждам кои са коментирали снимката. Отварям на профилите им, на последни коментари и навсякъде виждам името на автора на въпросната снимка. След това ми иде да изтрия всички мои снимки, под които има коментари на гореспоменатите. Накрая пия една студена бира и забравям [beer]

Автор: elmo   
Дата:   16-07-05 22:30

krasimir [smilie24]

Не че има някакво значение какво ще кажа аз! Но според мен никак няма да е лошо да има две категории, в едната да се коментират уменията на фотографа, а другата да бъде чисто състезателна с точки и рейтинг. Така ще бъдат разделени рейтингогонците от тези който посещават сайта с чисто учебна цел.[smilie8]

Автор: Георги   
Дата:   16-07-05 22:47

i need more golddddddd!-----------

и като е първа в рейтинг А какво? :)

Дата:   16-07-05 22:48

krasimir, за същата снимка става дума.

освен това първите няколко отговорили на темата бяха свидетели на събитието...[smilie7]

Автор: Neli78   
Дата:   16-07-05 22:53

[smilie24] elmo

Автор: Neli78   
Дата:   16-07-05 22:53

[smile]

Публикацията е редактирана (16-07-05 22:57)

Дата:   16-07-05 22:58

Георги, не е важно дали е първа в А или Б (защото и в Б има такива недоразумения, че да се чудиш и маеш), а това че коментарите под снимките и точките вече не служат за нищо. Доволен съм да имам 20 точки и пет коментара за снимка. Но искам да знам, че тия коментари и точки са получени, защото са харесали снимката, а не защото очакват да им върна жеста с коментари и точки за техни снимки.

Автор: elmo   
Дата:   16-07-05 23:20

А защо не!
Когато гласуването е анонимно съответно "връщането на жеста" ще става досто по трудно, а снимка събрала положителни коментари с чиста съвест може да бъде пускана и за точкуване, и рейтинг![smilie19]
Вече съм достатъчно възрастен, за да знам, че само с гледане и четене на коментари работата не става, трябва някои да ти насочи вниманието там където грешиш...[smilie21]

Дата:   16-07-05 23:35

Елмо, то и сега гласуването е уж анонимно. Само дето броя на гласувалите е приблизително равен на броя на коментиралите. А даването на отрицателни коментари тук май се счита за проява на лош вкус.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна