Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Има ли някой инсталационния диск на Sony DSC F-717 ?
Автор: Борислав   
Дата:   07-05-04 21:00

Ако някой може да ми помогне с информация,от къде може да се свали програмното осигуряване за Sony DSC F-717 ще съм му много благодарен.Молбата ми е основно към притежателите на фотоапарата,ако някой може да качи софтуера на някой саит и да ми пише на: borislav7@abv.bg С най-добри пожелания към всички!

Отговори на това съобщение
 Re: Има ли някой инсталационния диск на Sony DSC F-717 ?
Автор: GuruMMX   
Дата:   07-05-04 21:14

kuv software mislish che ima na diska :)
sonyto njama raw.. drugoto e boza.. image browser i tem podobni gluposti...
kvo tochno iskash?

dajveri li?

Автор: terminator   
Дата:   09-05-04 00:11

За Sony F717 ти трябва само драйвер - около 1.62MB (архивиран e 1.32МB) и то за Windows по ниска версия от XP. Закачаш си го на USB-то и в My Computer ти се появява Sony MemoryStick или Removable Drive и оттам нататък си го ползваш като диск. Иначе софтуера дето е на инсталационното CD май е боза и аз дори не съм го инсталирал никога, въпреки че имам апаратa от година. Ако имаш дай e-mail където може да получаваш по-големи от файлове от 1MB, щото в abv-то е до 1MB. Другия начин е да търсиш в интернет и да си го изтеглиш оттам.

Автор: sas   
Дата:   11-05-04 11:31

Аз го имам.

първа  назад  1     всички  напред  последна