Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Пикселите
Автор: WaterFairy   
Дата:   28-06-05 21:35

Здравейте,
хайде някое добро същество да ми обясни как се регулират ( в моя случай искам да ги намаля ) пикселите? С Photo shop или е възможно от самия фото апарат да се настроят по-малко пиксели? С Canon A 510 съм. Затова все още нищо не съм качвала..тъпо нали ?[smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Пикселите
Автор: pinko   
Дата:   28-06-05 21:37

Верно, мноо тъпо...

Абе как се регулират пикселите, и мен ми е интересно, че ги гледам мойте пиксели едни такива нерегулирани стоят и се ядосвам много[ezik]

Автор: 12myxu   
Дата:   28-06-05 21:39

da pHotoshop
image
image size (resolution naapraviq na 100 dpi)

file
save for web as jpg
i si gotova

Дата:   28-06-05 21:40

Много умно. Pinko човек не се ражда, знаейки всичко!Може да не съм задала въпроса правилно, но мисля, че стана ясно какво искам да попитам. Нямам нужда от такива отговори. Като ти се струва тъп въпроса и не искаш да отговаряш НЕ ГО ПРАВИ[smilie23]

Автор: TPECHAT   
Дата:   28-06-05 21:43

пусни некоя гола снимка [smilie21] [smilie10]

Дата:   28-06-05 21:43

Мерси 12myxu! За разлика от други успяваш да помогнеш при добро желание![smilie25]

Автор: PolarBear   
Дата:   28-06-05 22:27

Фотошоп е най-добре, но става и с много други програми. Dpi случая е без значение, това е за друго, не смесвайте нещата. Не "намаляй" пикселите в апарата, защото това необратомо унищожава качеството на заснетия материал. Командата е "image size" в "Image". С какъв вариант на Save ще съхраниш файла зависи от целта и няма пряко отношение към броя на пикселите. За качване в нета "save for web" наистина е най-доброто.
Тук някъде в сайта имаше една книжка за начинаещи в цифровата фотография, издири линка или да го каже някой, който помни къде е, като за начало върши добра работа. След това ще можеш да задаваш дори и такива випроси, за които Пинко би счел за смислено да отговори.
Успех.

първа  назад  1     всички  напред  последна