Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фотографията и паранормалното II
Автор: mun4o   
Дата:   21-06-05 10:33

Днешният брой на в."Стандарт", струва ми се единствен, е публикувал статия за появата на две НЛО над Пловдив. Има и малка фотография на телата, направена от пловдивчанина Цветан Цветков.Преди 10-15 дни пуснах темата, която се разводни както си му е обичая, имаше дори обидни подмятания към някои участници в скромната дискусия. Тогава пуснах ето това:

"Към паранормалните неща проявявам жив интерес от мига, в който се сблъсках с тях и това се случи преди 15 години. С любителска фотография се
занимавам от 1 година. Давам си сметка за ограничените възможности на фотографията за установяване на някои загадъчни и необясними за днешния човек явления. Още повече, че те се случват внезапно и ни заварват неподготвени за съзнателно и целенасочено използването на фотографската техниката. Давам си сметка и за деликатността на темата. Мнозина избягват да споделят своите преживявания, за да не възникнат въпроси у околните относно психичното им здраве.
Бих се радвал, ако споделите ваши лични преживявания и ги интерпретирате и от гледна точка на фотографските ви знания и умения."
Пускам отново темата, с надежда в нея да се включат поне пловдивските фотографи - чули или видяли нещо повече от написан0то във вестника.

Отговори на това съобщение
 Re: Фотографията и паранормалното II
Автор: Vinsent   
Дата:   21-06-05 11:35

mun4o, тогава се включих с мнение, че това е интересно. Наистина темата нямаше много силен отзвук. Продължавам да подържам мнението си. Аз теоретично и практически съм се занимавал с някои аспекти на парапсихологията и тя още ме вълнува. Един от форума тогава откликна. Чухме се с него, но не можахме да се видим.

Ако имаш някакви лични наблюдения или усещания, бихме могли да ги обсъдим по Кю-то, ще ми е интересно.

Специално явлението НЛО не знам защо го причисляват към паранормалното?

Автор: n1x0n   
Дата:   21-06-05 12:31

Защото в 99% от случаите НЛО виждат хора, които са пара-нормални.

Автор: mistrall   
Дата:   21-06-05 12:38

...определено ние сме паранормално явление за НЛО ;))

Автор: mandalay   
Дата:   21-06-05 12:42

Паранормалното е една доста интересна материя, поне за мен. За съжаление не съм то Пловдив и не съм видял въпросното НЛО, така че за сега не мога да се включа активно в дискусията.[smilie2]

Автор: carl_cox   
Дата:   21-06-05 13:07

да се отрича НЛО e все едно да се отричаме от себе си...

ами ако в друга галктика има доста по-слабо развити форми на живот и е невъзможно да разберат за нашето съществуване?
....означава ли това, че ни няма ?

колкто до паранормалните случки,странни археологически находки има разбира се и доста фантасмагории, но това не означава, че всичко е фикция....

бих помолил някой, който 100% отрича паранормалното да даде отговор на загадката с намерените кристални черепи през първата половина на 20 век...?

Автор: Amigo   
Дата:   21-06-05 13:21

ами дайте снимки на НЛО-та да видим![smile] [smile] ама ваши, без монтаж[cool] иначе съм сигурен поне в 90%, че ги има[smilie7] [smilie21]

Автор: AGISOFTTM   
Дата:   22-06-05 12:02

http://www.standartnews.com/archive/2005/06/21/theday/s4472_16.htm
Това ли имаш предвид?
Само дето снимките ги няма де.... [smilie5] [smilie5] [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна