Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Много неприятен инцидент!!!
Автор: gecata   
Дата:   13-06-05 02:09

На 11 юни се отбих да поснимам на Бачковския манастир.Ден като приказка.В манастира имаше над сто посетители, в това число и двадесетина японски туристи.Всеки си щъкаше на сам на там, повечето накипрени с Канони и Никони и си снимаха на воля.Извадих си и аз мойто старичко Hasse /hasselblad/, закачих си светломерчето на врата както му е реда и се заоглеждах .В това време от чардака се чу мощен рев: УБИЙТЕ ГО! тоя с фотоапарата . УМРИ БЕ ТВОЙТА МА....Всичко на около замръзна /понеже почти всички на около бяха с фотоапарати/.Отправихме погледи на горе и видяхме ИГУМЕНА НА МАНАСТИРА отец БОРИС.Той тичешком слезе по дървената стълба , връхлетя върху мен, изби Hassel-чето от ръцете ми, раздра ми дрехите, след това отново тегли мощен шут на бедния ми апарат.

Отговори на това съобщение
 Re: Много неприятен инцидент!!!
Автор: koljo   
Дата:   13-06-05 02:14

[smilie10] [smilie10] [smilie10]

Автор: snooper   
Дата:   13-06-05 02:18

И що така постъпи тоя иначе свят човечец...?[smilie11]

Автор: Flancer   
Дата:   13-06-05 02:19

[smilie23] да не е бил пиян?? По принцип не се одобрява /тук там/ снимането в църквите, но това много брутално звучи[smilie11]

Дата:   13-06-05 02:19

Трагедиятя е пълна. Разбита техника, уронен авторитет на манастира ...изложихме се пред чужденците....просто немея пред подобно ВАРВАРСТВО! Незнам какво повече да кажа....

Дата:   13-06-05 02:22

razbira se podadoh oplakwane w policiqta w Asenowgrad.....

Автор: murnau   
Дата:   13-06-05 02:23

gecata, napravo me shashna
(dobre si napravil za oplakvaneto)

Дата:   13-06-05 02:29

naj gadniq moment be6e kato dojde edin qponec,izwadi si filma ot sobsweniq aparat i zapo4na da mi go tika w rycete /aparata si/, da se klanq ktm men i da mi prawi znaci 4e mi go podarqwa.Az razbira se mu blagodarih i otkazah.Dojde i prewoda4ka koqto mi obqsni 4e tezi hora sa kazali 4e nikoga powe4e nqma da wlqzat w bylgarski hram!!!

Автор: Amigo   
Дата:   13-06-05 02:36

попът явно е обсебен от рогатия[smilie10] [smilie10] [smilie5] ква любов, ква прошка, кви пет лева - църквата отдавна е свърталище на нечестивия [smilie10] [smilie10] [smilie8]

Публикацията е редактирана (13-06-05 02:38)

Автор: Julius   
Дата:   13-06-05 02:42

Т'ва за попа - сериозно ли???
Ако е така, едно е сигурно: такива хора нямат място там!!!

Автор: borissov   
Дата:   13-06-05 03:11

Що не я хвана брадатата маймуна и бой, бой, бой и счупеното Хаси изотзадзе под расото! Да умре в кофите дано.

Автор: yanee   
Дата:   13-06-05 03:45

направо не е за вярване! дали това е цялата история или си спестил не6то от нея? как тъй игумена на манастира 6те ти се нахвърли да те бие и псува? хм, да не би не6то да премъл4ава6? извини моята мнителност, ама малко странно ми зву4и това което разказва6![smilie8]

Автор: zoomaniak   
Дата:   13-06-05 05:47

И аз като Борисов - макар че съм вярващ в бога и светите апостоли - но това си е грях а всеки грях се наказва :( - някой отци са много грешни.....аз за това си имам едно на ум за БГ църквите принципно.......[smilie9]

Автор: photoforce   
Дата:   13-06-05 07:14

Ане това е нереално. Можеш ли да разкажеш цялата история в подробности ?

Автор: ecobo   
Дата:   13-06-05 07:53

Бях чувал за подобни екшъни в Роженския манастир, ама на Бачковския...
Егати идиотската работа. Мисля, че трябва да заведеш дело за имуществени вреди, та да ти купят ново Хасе, може Н1 например, а защо не Н1Д[smilie18]
А за църквата и Рогатия - Амиго го е казал съвсем точно.

Автор: TPECHAT   
Дата:   13-06-05 08:11

В Роженския бях със Самсунга... на никой не му направи впечатление [smilie21] ... както и на мен [smilie5]

Автор: acidness   
Дата:   13-06-05 08:14

направо не мога да повярвам... снимал съм доста пъти в Бачковската обител, ама никога не бюх чувал за подобно нещо, та камоли да ми се случи... не го ли попита на какво се дълижи агресивността му? да не те е видял да щракаш в църквата?

Автор: Stoevmobile   
Дата:   13-06-05 08:28

[smilie11] [smilie11] [smilie11]

Автор: carl_cox   
Дата:   13-06-05 08:29

наистина доста смущаваща случка...позор и срам за Църквата ни...мен специално не ме учудва абсурдното поведение не само на този игумен , а изобщо на всички "духовници" в България, а и по света-спомнете си в Америка за скандалите с хомосексуалните историй...

2 неща не доумявам:
*защо не трябва да се снима в църква?
*защо Българите продължават да вярват на продажните попове, които подобно на други се интересуват само от пари и пият редовно?

Дата:   13-06-05 08:35

...а на какъв скандал станах свидетел в Рилския... хората си седят най-спокойно пред църквата, невероятна жега и седнали на сянка. Изведнъж се появи един пич облечен в черно и се развилня мноо яко, сега имало служба, кво ми седнали там на сянка, да станат прави , да бегат... луда работа - де му е смирението, спокойствието и т.н. , които би трябвало да са характерни за него? Сигурно едно време Исус по тоа начин е събирал съмишленици - с бесове? [smilie21] Луда работа хора [smilie25]

Дата:   13-06-05 08:37

.. а си и мисля и други работи - всички тия големи манастири, чийто шеф е оня максим са се превърнали в някакви суперкомерсиални комплекси със сателитни чинии и други подобни екстри.. а бе кукуригу яко [smilie25]

Дата:   13-06-05 08:52

Колеги, на вас може да ви звучи невероятно, или като екшън сцена от филм за папараци, но за мен това е голата реалност,на която свидетели станаха над 100 души.Повярвайте с нищо не съм предизвикал отчето.Това , което спестявам е че съм фотограф на "Изкуството Утре", и на още 4-5 големи български издателства: "Тангра", "Славена", "Парнас", "ДАР "и дори и да няма забранителни табели за снимане, винаги търся среща с игумена за да се представя и да поискам такова. Така направих и сега, но ми отговориха , че било събота и попа почивал.И аз като видях че наоколо всички снимат си извадих апарата.Останалото го знаете !

Автор: GM   
Дата:   13-06-05 09:08

Луцифер за тия оляли се попове [smilie19]

Автор: Amigo   
Дата:   13-06-05 09:11

Ако го опнат да бачка на къра вместо да тунеядства, ще му излезат набързо бесовете... [cool][smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: svetalcho   
Дата:   13-06-05 09:27

баси мнооо странно.....аз съм снимал в бачковския преди 2 години с триножник и филмов Пентакс и не съм имал проблем...ама тоя наистина заслужава да му завреш Хаса отзад егати[smilie9]

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна