Автор: Ivan_A
Дата: 14-06-05 20:16
За Георги, дъщеря ми и другите, които не ме разбират, а не можах да им отговоря...
Нямаше ме, няколко пъти е споменато името ми, темата е вече затворена - имам право на отговор:
Свикнал съм да разглеждам всяка фотография от позиция на автора, да разбера , доколото мога,
в какъв контекст е работата му - при какви условия, защо/клиенти, настроения, личностни особености/
е направена.
Приел съм, че има различни типове фотография - никой от тях не е по-добър/по-лош - просто са различни!
Приел съм, че е нелепо да се сравняват работи, принадлежащи към различните типове - няма база за сравнение!
Приел съм, че не съм най-умния и най-великия/:))/ - погледа към профила ми винаги ме отрезвява!
Убедил съм се, че критиката, когато е направена така, че автора да почувства болка има обратен ефект.
Убедил съм се, че изграден/т.е. с някакъв опит/фотограф на критика не вярва.
Приел съм, че освен за техническата страна, за друго нямам право да критикувам изградените фотографи -
обиждат се, а и има защо - аз не съм те!
Приел съм, че всеки има право да бъде глупав!
И аз също!!!
Това бе принципно.
Конкретно за снимките на МалкияПринц - много от тях ми харесват!
Направени са за свят, за клиенти, за цел, където може би няма шедьовър от Форума, който да успее.
Всеки може да слага в профила си каквито снимки желае - съдя по себе си - много от нещата
в моя профил са ми скъпи по различни причини, макар и да съзнавам слабостите им.
Не разбирам употребата на силни, крайни определения, прилагателни - изхвърляния - те не помагат - обиждат.
Ето вижте: https://photo-forum.net/i/79191&USER_ID=711
Мнението ми е наистина такова, но такъв език не бих си позволил никога - освен с "учебна цел"
- извинявяй, г-н maceman!
Ами това е! :)
Това обяснение е и за Автор /"... a promise is a promise!"/, когото поздравявам за: http://altphotos.com/Gallery.aspx?a=Photo&photoid=58602
Ето, аз Ви отговорих, доколкото мога.
А Вие не ми отговорихте: по-добре ли се чувствате, като употребявате "КИЧ", "БОЗА" и т.н.
/Link-овете не са активни, защото отскоро не мога нищо да редактирам ??? - sorry!/
|
|