Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 KOMPAKTNA I DOBRA!
Автор: solakov   
Дата:   15-05-05 00:39

Sega iskam da popitam za Video kamera.Kamera koiato da ima kompakten i dobur vynhen vid.Suhto tyka dali ima smisal da ima goliam zoom ili ne.Niamam izlihni pari,no bih mogyl da dam i poveche,ako naistina niakoq kamera si zaslujava.(Stava vypros za 1000 -1500 lv.)[smilie11] [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: KOMPAKTNA I DOBRA!
Автор: digitalstore   
Дата:   15-05-05 01:59

Za tezi pari vsi4ki 6te sa kompaktni:)
Vij modelite na Sony ot 101 do 405 mai biaha.

Автор: Amigo   
Дата:   15-05-05 02:02

Виж тази например:

http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=3117&DDMid=5b1a8207e5bc7c7daa613ce56c6353a9

Гледах хубави и на Сони, и на Панасоник - имаше и с 30Х оптичен зуум, и с 1.3 МП, но за съжаление не ми отваря сайтовете на технополис и техномаркет и не мога да ти пусна други линкове[smilie2] Аз имам панасоник от преди 2 години, но е само с 10 оптичен зуум. Ако сега имах възможност, бих си взел поне с 20 такъв[smile] В мен имам каталог на Сони, но за съжаление няма цените, а само моделите и характеристиките. Сони имат магазин в партера на бившия ЦУМ [shtrak]

ето още тук
http://www.electron.bg/index.php?cPath=53&DDMid=5b1a8207e5bc7c7daa613ce56c6353a9

Публикацията е редактирана (15-05-05 02:07)

Автор: bosilek   
Дата:   16-05-05 11:42

Imam Panasonic NS 120 /sega pusnaha ciala nova seria - NS 75, 150 i t.n./ Nomerata gi citiram po pamet, no mislja che sa verni.

Kamerata e s 3 CCD, kato chovek, razbirasht ot fotografia, triabva da ti e jasno za kakvo stava duma.
Mnogo sym dovolen, mnogo dobra kamera, dosega njama problemi, vkliuchitelno i pri snimki pri losho osvetlenie.
Preporychvam ti da se ogledash za niakoja ot novata seria.
Uspeh v izbora!

първа  назад  1     всички  напред  последна