Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Моля за съвет
Автор: kris80   
Дата:   08-05-05 12:38

Здравейте!Ще ви бъда много благодарен,ако ми окажете помощ при избора на фотоапарат.Досега съм снимал със няколко модела на Trust,HP и Praktica,но искам да си взема нещо по сериозно.Спрял съм се на Panasonic FZ3,Fuji s5500,Canon a95.Прочел съм доста за възможностите и на трите фотоапарата но все още се колебая.
Благодаря предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: Моля за съвет
Автор: VacMac   
Дата:   08-05-05 12:48

От тези които посочваш мога да дам мнение само за Conon A95[smilie24][smilie24] [smilie24] Аз снимам с А85 и съм доволен[smile]

Автор: glorious   
Дата:   08-05-05 13:18

аз снимам с фуджито,нямам оплаквания засега,даже много лесно си направих нещо като допълнително обективче за макро снимки.снимките в профила ми са от този апарат,може да скибнеш.панасониците също ги хвалят..
за НР,и аз се колебаех,но се радвам,че не го взех.доста бройки дават дефекти..поне така се чуваше из форума,некой бил сменил 3.:(

Автор: svetal   
Дата:   08-05-05 16:10

снимам с А95 и като цяло е много добро апаратче може би единствения му неостатък е малкия зоом(3) иначе е лесен за работа има пълни ръчни настроики и е подходящ за новобранци като нас[shtrak]

Автор: Crossblade   
Дата:   08-05-05 17:00

Аз съм за FZ3 :) 12x + OIS. [smilie24]
Ако може и един за мен [smilie2]

първа  назад  1     всички  напред  последна