Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Доставка на оптика от Русия, Белорус
Автор: krismarg   
Дата:   29-04-05 14:02

Голямо търсене и писане падна но до сега никой от тяхните инт-магазини не работи с БГ.

Ако някои знае инт-магазин или наша фирма моля за инфо.

Мерси за вниманието и ще черпя.

Публикацията е редактирана (29-04-05 14:38)

Отговори на това съобщение
 Re: Доставка на оптика от Русия, Белорус
Автор: glorious   
Дата:   30-04-05 12:05

какво да ти кажа, цените им са по-добри от бг.имам роднини в русия, но за такова нещо не бих разчитал на тях...
следващото ми пътуване нема да е по рано от зимата или евентуално на есен тази година.иначе и аз искам некои неща.пробва ли със сайта за страните от европейския съюз- пиксманиа.ком? цените не са идеални ама са поносими.

Дата:   30-04-05 13:21

сега се поразрових в сайта, който ти препоръчах, там май не предлагат оптика,поне аз не забелязах.:(

Дата:   03-05-05 13:39

Интересуват ме далекогледи, уреди за нощно виждане с обективи с рубиново покритие, фото адаптер - подобни неща. Например www.vozmi.ru
www.sturman.ru има интересни неща включително и обективи. Само че не изпращат до България.

Дата:   03-05-05 15:41

сега разгледам линковете,много интересни неща има.не знам какво да ти кажа,видях единият сайт е беларус,имам търговия с украинци,ама на знам дали тези сайтове обслужват украйна,не знам дали и тез пичове ще се съгласят,не знам и дали и какви пари ще искат.и то става сложно,ти на мен,аз на тях,става една...никои никои не познава..

Дата:   03-05-05 17:00

Сайтовете обслужват "СССР",.... но така е много сложно.Само в etrade.bg не съм пробвал.Руснаците не са си уредили работата с международно раплащане иначе с куриер до тук за 1.5 кг взимат около 50 лв.

продължавам с търсенето.

първа  назад  1     всички  напред  последна