Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ееее, е т'ва е обслужване!
Автор: borissov   
Дата:   14-04-05 19:31

Преди няколко дни попаднах случайно на един италиански сайт за принтване. Тъй като 30х40 струваше само 1.20 евро за над 60 бройки, реших да пробвам една партида от 63 парчета. Кеф - качваш си на сайта и ти ги носят дома директно, след 2 дни. Абе, циливилизация.
Днес пристигнаха, и съм невероятно доволен - страхотно качество, цветовете - баш как си требе, чернобелите са си чернобели, абе направо друснах един танц на дъжда от радост.
От 63 снимки, имам забележки точно по 2 - и то по моя вина. И цялата таз благина за 83.60 евро, с включена доставка DHL!

Чудя се обаче, толкоз ли са прости жабарите - 1.20 евро за 30х40? В България за 20х30 ме одраха 3 лв, и то на евтино място е отстъпка за количество. А и качеството беше класи под това. Абе прости сме си ний, ама карай.
За по-любопитните, ето линк към ценоразписа на въпросния сайт:
http://www.photocity.it/Info/ListinoStampeProfessionali.asp

Ако някого го интересува мога да проверя дали приемат международни поръчки.

Публикацията е редактирана (14-04-05 19:32)

Отговори на това съобщение
 Re: Ееее, е т'ва е обслужване!
Автор: volokin   
Дата:   14-04-05 19:37

Борисов, да ти напиша ли една функция наречена на Немски: Kostenfunktion ???[smilie11]
Ta тогава ще разбереш отговора на въпроса [smilie3]
Иначе благодаря за линка, ама жабарите са ми далеч [smilie2]

Автор: zinoviev   
Дата:   14-04-05 20:17

http://www.fotolan.info/services2.php

Публикацията е редактирана (14-04-05 20:17)

Автор: borissov   
Дата:   14-04-05 20:45

volokin: К'во е то? :-)

zinoviev: мда, ама на тоя сайт 25х38 е 2.90, качеството не знам какво е...
А на мен 30х40 ми дойде 2.35 лв, жестоко качество, на Kodak Professional Endura Ultra. Такива наглед малки разлики в стотинки стават значителни, като имаш да печаташ 100ина снимки...А и по принцип няма смисъл да сравняваме така цените, заради разликата в стандартите.

първа  назад  1     всички  напред  последна