Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Снимки от Samsung Digimax A5...
Автор: apollo   
Дата:   12-04-05 22:59

Моля ви за помощ! За цифрова сапунерка искам да си купя Samsung Digimax A5. За цена до 400лв. предлага добро съотношение цена-възможности! Интересува ме, какво мислят евентуалните собственици на този апарат за него и най вече ако мога да видя какви снимки прави-ваши или в някой сайт!!! Предварително ви благодаря :))

Публикацията е редактирана (12-04-05 23:01)

Отговори на това съобщение
 Re: Снимки от Samsung Digimax A5...
Автор: Darksorrow   
Дата:   12-04-05 23:01

Ми скивай ми профила. Без първата, всичко е от него:)

За тия пари по-добро няма да намериш, както съм казвал и друг път, така че просто я купувай, не се чуди.
Успех.[beer]

Автор: apollo   
Дата:   13-04-05 18:30

Явно и двамата сме от Видин!:))) Снимките наистина са много хубави, обаче ми направи впечатляние, че не са толкова светли а цветовете при някои от тях не са достатъчно ярки. Може би това е умишлено търсен от теб ефект?!:)

Автор: Darksorrow   
Дата:   13-04-05 22:08

Ами какво да ти кажа... Ако искаш, дай на мейл да ти пратя нещичко, защото аз доста обичам да фотошопя и рядко това, което виждаш, е оригиналната снимка. Като се замисля само катеричката (която трябваше да кача с ужасно качество, нямаше начин) и картофа не са работени [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна