Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 любими автори?
Автор: pantalon   
Дата:   30-01-05 08:07

Съвсем отскоро съм във ФФ, но си позволявам да отворя нова тема защото познавам добре два подобни сайта, fotolog.net и flickr.com. Темата за любимите автори беше леко зачекната в някои постинги на 'малка анкета', но от малко по-друг ъгъл. Фотографските сайтове, които познавам, дават възможност да си избираш не само любими снимки, но и любими автори. Не става дума за всенародни любимци, избрани чрез някаква класация, а за лични любими автори (във fotolog им викат 'friends/favorites', във flickr - 'contacts'). Страницата с МОЙТЕ любими автори ми показва последната снимка на авторите, които съм си избрал да следя, т.е. подновява се непрекъснато. Във ФФ има опция за любими снимки, но тя е замръзнала експозиция.
Предлагам на админите да помислят за такава динамична страница с лични 'любими автори' - мисля, че това създава по-приятни отношения между авторите, отколкото класациите по един или друг критерий. В класациите винаги има елемент на хазарт - което също е привлекателно, ама хазарта в крайна сметка изнервя (както се вижда от 'малката анкета' - която изчетох от кора до кора с най-голям интерес).

Отговори на това съобщение
 Re: любими автори?
Автор: stoevmobile   
Дата:   30-01-05 08:12

[smilie24]

Автор: marto   
Дата:   30-01-05 08:13

[smilie24]

Автор: nsirakov   
Дата:   30-01-05 08:18

[smilie24] Kat ne sqm te slojil v Liubimi avtori VOOBSHTE ne znachi che ne si mi liubiim!!!

Автор: sp   
Дата:   30-01-05 10:48

[smilie24]

Автор: krasimir   
Дата:   30-01-05 11:08

[smilie24]