Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 olimpus.vs praktica
Автор: lil   
Дата:   27-01-05 16:50

въпросче.голма ли е разликата в качеств.му дигит.olimpus i praktica при модели около 350лв.

Отговори на това съобщение
 Re: olimpus.vs praktica
Автор: kirilius   
Дата:   27-01-05 16:52

От земята до небето.

Автор: m.o.p   
Дата:   27-01-05 17:35

Abe priatel vse edno da pitash dali da si vzemesh trabant ili porshe!!!!Porazgledai malko predishnite temi predi da puskash takav absurd!Napravo mi stano losho kato go vidiah tova VS !!!!!!!Seriozno ako iskash se razrovi is temite tam na niakolko mesta mnogo dobre e opisano za Practikata izobshto!

Автор: kirilius   
Дата:   27-01-05 17:45

Мда, търси думата praktica в търсачката на форума.

Автор: djore   
Дата:   27-01-05 17:46

има... тази Практика не е онази, като със совите[smilie7]

Автор: cristo   
Дата:   27-01-05 22:19

а бе Кириле, а не забелязваш ли че пита за Олимпус до 350 лв.?! на тази цена са само най-евтините, най-базисни модели и съмнявам се, че на това ниво може да се говори за качество при Олимпус, по скоро има отбиване на номера.

Автор: Azzy   
Дата:   28-01-05 15:35

Nakratko .za men praktika ne e tova koeto beshe ..za 350 lv mojesh da si kupish dosta hubavo aparatche naprimer C-310 ...sus STUKLENA optika prekrasen software lesen za upotreba ima opciq da vuztanovqvane na izgorqli pikselikoeto e got nali puk i garancionnite usloviq sa dobri - 2 GODINI

Автор: jumbo   
Дата:   28-01-05 23:31

дълго време ползвах олимпус мю 2 и още ме побиват тръпки от това.... такова перфектно качество в такъв малък апарат не съм виждал
сега ми стои във витрината на почетно място[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна