Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Здравейте...Praktica Luxmedia 4008?
Автор: nage   
Дата:   25-01-05 13:12

Здравейте!
Нов съм, да, макар, че се чудя защо до сега не съм се регнал тук-изглежда като привеливо място, където може много да се научи и да си поприказваш с цивилизовани хора. Нещо ме е фанала манията да съм цивилизован напоследък, както и да е.

Та реших да започна право с въпросче. Разглеждам с интерес какъв дигитален апаарат да си закупя и открих, че за ценовия си клас тази (http://www.praktica.de/index.php?iL=2&iO=0&iM=5&iSM=7&iSM2=182) Praktica Luxmedia 4008 изглежда направо бижу. И все пак съм малко скептичен. Някой знае ли какви са "на практика" плюсовете (ок, те са почти ясни де) и минусите на Praktica-та?
мерси

Отговори на това съобщение
 Re: Здравейте...Praktica Luxmedia 4008?
Автор: inmitev   
Дата:   25-01-05 13:16

Виж това.

Обърни особено внимание на отговора на Mobby_Dick.

Дата:   25-01-05 13:26

Ъ!
фък! сериозно ли ве..

Автор: m.o.p   
Дата:   25-01-05 13:30

Koloko pari go predlagat tova che tolkova mu se kefish?!

Автор: pne4ev   
Дата:   25-01-05 13:32

Сериозно, сериозно иди в който искаш магазини кадето се продава Praktica вземи го раце без зна4ение кой модел и кажи това сериозна машина ли е???

Автор: Георги   
Дата:   25-01-05 13:34

за тия пари граби някой малък апарат от по-идвестните марки.

дори да не изглежда толкова зверски :)
целия черен, 50-60 зуум (защо включват изобщо цифровия, май заради шаранчетата, пък и по-добре 3 варио ама да не става мазня) пак ще снима по-добре от тая практика

Автор: mannesmann   
Дата:   25-01-05 13:47

PRAKTICA suxxxxx [smilie23]

И аз така се подлъгах веднъж от името с една практика дигитална и хубаво, че успях да е върна още на втория ден. Абсолютен боклук - дори първите фотоклипчета бяха по-добре от нея (не че и тях ти ги препоръчвам). Пълно мазало, абсурдни цветове, а на всичкото, ако снимаш през визьора, а не с дисплея обектите след това имаха силно отклонение в ляво дотолкова, че понякога направо излизаха извън кадър.[smilie19] Кошмар просто, въпреки че отпред гордо бяха изписали SONY CCD. [smilie10]

Виж, ако знаех по-рано за това, че са ги лапнали китайци или за тоя фотофорум да попитам, както ти си се сетил - никога нямаше да направя тази грешка![beer]

Дата:   25-01-05 13:55

eххх
жалко...ибаа..пфф

хубаво де- хайде малко да усложним въпроса тогава : cannon или sony(този cybershot може би?)

Автор: pne4ev   
Дата:   25-01-05 14:12

Ами има разни промоции примерно Canon A85+128MB CF, и после малко пари за зарядни батерии и готово!!! Апарата ти е апaрат 3x, има и ръ4ни режими, доста хора тук снимат с това и можеш да ги попиташ тях, при вси4ки слу4аи си класи над Praktica Pentagon GmBh[smilie24]. 599 лв.

Публикацията е редактирана (25-01-05 14:13)

първа  назад  1     всички  напред  последна