Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Сапунерска история
Автор: Donsky   
Дата:   23-01-05 13:17

HP 720. Знам, че не се ползва с всеобщо уважение, ама това е положението (финансовото).
Въпроси към евентуални колеги по съдба:

1. Това животно снима когато си иска с f/2.6 или f/4.5. Други стойности засега не съм хванал, както и алгоритъма, по който си ги избира.
2. Независимо от позицията на вариото стойността на focal lenght си е 5 mm.
3. В режим Ауто, никога не избира ISO 400, ако ще да е тъмно като в кучи гъз.

Та, има ли други коментари, освен "Това е пич, положението" или "Купи си читав апарат"
[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Сапунерска история
Автор: Todd   
Дата:   23-01-05 13:23

Не бой се - аз съм с 735 ама немам ядове -да чукна на дърво :) Или по него :)))[smilie5]

Автор: TPECHAT   
Дата:   23-01-05 13:38

i kolko struva tva chudo?

Дата:   23-01-05 17:22

Не е скъпо :)) В сравнение с такива дето бачкат профисионалистите е направо за жълти стотики :)))[shtrak]

Автор: RAMZE   
Дата:   23-01-05 17:30

Профисионалистите могат да снимат и с Смяна 8 и пак да са си такива.Не апарата определя до колко един човек е в час или не.И с апарат от 10000лв.могат да стават скапани снимки.[smile]

Дата:   23-01-05 17:36

Спор нема - даже и примери бол.Кога не ти иде и Господ не може да ти помогне .Ама сигурно нема да правят разни магарий като Donsky.[shtrak]

Дата:   23-01-05 18:47

Todd, твоето е следващия модел. Е, можеш ли да му барнеш блендата?

Дата:   23-01-05 19:00

ТРЕСНАТ, един младеж от Пазарджик ги внася чисто нови барбар със зарядно и комплект кабели. Дава ги с 32 МВ SD карта за 280 лв. Или поне до преди три месеца ги даваше. Аз лично, съм доволен. За толкова пари 3.2 Мпикс, и 3х опт. зум даже и в момента си е далавера.

Автор: rolla   
Дата:   23-01-05 22:48

нищо неможеш да му барнеш,нито бленда нито скорост ама то си го пише че няма ръчни настройки,кво се чудиш.Исо-то можеш да го избираш за това го слагай на 100 и джугай.

първа  назад  1     всички  напред  последна