Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 za Canon pro1
Автор: iceage   
Дата:   17-01-05 21:37

Kajete ne6to za Canon pro1, nqkoi koito ima ili e polzval, nedostataci, hubavi raboti i sl.[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: za Canon pro1
Автор: ZENTEX   
Дата:   18-01-05 10:39

[smilie24] Mnogo dobra kamera.Do sega ne proiaviavala nikakav seriozen problem.[smilie7]

Автор: Kuncho   
Дата:   18-01-05 11:26

Фани юзер-а Canon от тоя форум да ти посваля малко звезди с него [smilie18]

Автор: Canon   
Дата:   19-01-05 08:59

iceage
Чети Кънчо. набутал с 300D и преди няколко дни писа, че първо снима и след това си трие снимките на компа. Защо ли?
Виж из старите теми, има писано за Про 1
сериозни проблеми няма (поне за първите 10000 кадъра). Основно е слаб в крепенето на обектива - тропа.
При макрото има и винeтиране и аберация.
разгледай тук

Автор: cristo   
Дата:   19-01-05 09:14

аз не бих дал толкова пари за такъв тип апарат, а иначе от този клас (и на тази цена) всичко снима добре

Автор: Canon   
Дата:   19-01-05 10:13

Колко пари?
800$ = 1200 лв - Напълно завършена система
Средна разходна цена на кадър дотук ми е 0.12лв.
Иначе с някакъв DSLR купуваш или скапани куча марка обективи с кроп 1.6 или удвояваш/утрояваш цената при Качествени обективи, или трябва да си магьосник като Thor, които може да намери добра оптика на символична цена.
Определено е на ниска цена спрямо големите възможности/удобства, които има (друг е въпроса, че много малко ги познават/или могат да ги използват)

Автор: samara   
Дата:   19-01-05 13:09

откъде го взе, мисля си за нещо подобно или 8800......или пък А200.....[smilie24]

Автор: cristo   
Дата:   19-01-05 17:00

Canon, знам какъв си фен на този модел, но все си мисля че 300D дори с китовия обектив или с някой евтин хиперзумов обектив ще дава по-качествена картина, Кунчо беше правил сравнение с Оли 8080, ти сравнявал ли си го твоя Про1 с DSLR от ниския клас?

първа  назад  1     всички  напред  последна