Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon S1 IS
Автор: maimuncho   
Дата:   01-04-06 14:22

Продавам Canon S1 IS.
Апарата е в много добро състояние.
+ 256Мв + 512Мв.
Цена около 500лв.

Отговори на това съобщение
 Re: Canon S1 IS
Дата:   01-04-06 21:31

[smilie24]

Дата:   02-04-06 11:27

Айде никой ли не иска едно хубаво апаратче[shtrak]

Автор: Virgin_Steel   
Дата:   02-04-06 15:16

http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=......&highlight=canon+s1
Погледни тук...
с 4 батерии, със Зарядно, чантички, кабели, драйвери и всички екстри и го даваше за 420 лв.
Кажи ти с какво го даваш и колко може да смъкнеш евентуално.
Мерси.

Автор: Sirax   
Дата:   02-04-06 15:58

А бе този апарат за 400 лв да не е краден? [smilie11]

Публикацията е редактирана (02-04-06 15:58)

Дата:   02-04-06 16:11

Не е краден , човека си е доста заможен да се занимава с глупости.Гледал е реално на нещата - това е.Мога да ти дам контакти да говориш с него дори.

Публикацията е редактирана (03-04-06 18:12)

Дата:   02-04-06 16:21

А, не не! Само се учудвам. [smile]
А това за "реалното" сигурно е така. Ако се появи някой да го продава за 300лв - той сигурно ще гледа още по-реално [smilie18]

Сигурно просто не му се занимава на човека и иска да се отърве от техниката... Който се хване - хване. Все пак е една бройка... по принцип тези апарати вървят над 460 лв. Все още... А и забележи че пича горе го продава с повече памет! Тя също си струва парите.

Предложението му за ~500 лв.е добро [smilie24]

Публикацията е редактирана (02-04-06 16:30)

Дата:   02-04-06 16:32

В Линка който съм дал, явно се вижда, че онзи го продава с 1 ГБ Памет...а не с 512+256 :))

Дата:   02-04-06 16:40

Не погледнах. Ами екстра.
Който го купи на тази цена - супер. Другите ще чакат... някой и друг месец [beer] а пък този юнак ще съжелява че не е взел някой и друг лев отгоре. Но нали не се занимавал с глупости... значи му е все тая... Мога да му звънна да го питам все пак, и така и така не се занимава с глупасти, защо не ми го даде за 300 лв. Така де, този "боклук" дето го държи в ръцете само прах събира... [smilie7] Без паметта, разбира се... За нея ще говорим на по бира отделно...

Публикацията е редактирана (02-04-06 16:47)

Автор: obzor   
Дата:   03-04-06 13:21

Виждам, че намесвате моя обява и реших да се намеся и аз. Апарата не е краден и всичко си му е на ред.Отдавна замина и новия собственик си го ползва със здраве, поне не ми е казвал, че има проблем. Защо всяко апаратче на нормална цена трябва да е крадено. Аз и на тази цена то продавах доста време. Хората бягат от него заради малкото пиксели, макар че прави доста добри снимки.Просто си купих FZ30 и този не ми трябваше. Вече се появиха доста S2IS и на S1 му мина времето, а като запродават и S3 втора употреба S1 ще е под 300лв.[beer]
Лично мое мнение е, че апарата със заводския комплект е около 400лв. и то с перфектен вид[shtrak]

Дата:   03-04-06 18:09

Предлагам 400 лв

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР