Автор: Realll
Дата: 05-07-11 11:27
Ами аз пък теб да съм те молил за мнение?
Да не почваме пак стария спор за дизеларите и сапунерите! Като искаш дърти огледалки и да мъкнеш като камила огромни чанти, а на всичкото отгоре да си купуваш макро, телеобективи и т.н. извън цената на тялото (а те като цяло са и по скъпи от самия апарат) това си е твой проблем. За различните цели си има различни апарати. Аз претендирам, че това е сред най-доброто от класа на сапунерите, като с мен са съгласни маса професионалисти- фотографи,които са написали един куп ревюта, има ги навсякъде. Това е малък фотоапарат, с огромни възможности. Нито този дърт S90 за който ми говориш, нито пък S95, имат някакви възможности за видео. Качеството на CMOS матрицата е по-добро при високото ИЗО, така че пак си помисли като сравняваш една макар и по-голяма, но все пак CCD матрица с CMOS матрица. Който иска всичко в едно, макар и с компромиси - си купува сапунер. Който иска екстра качество на всяка цена- носи торба с голямо тяло, обективи, стативи и отделно си влачи камкордер. Като започнете да давате разни мнения дето никой не ви ги иска сте ми много интересни. Прочел бил параметри... Че ти докато не го подържиш в ръце и не направиш няколко снимки в различни условия какво мнение даваш, като се пишеш за разбирач? То по параметри един Самсунг е по-добър от един Канон, ама на практика какво става?
Мозъци... Мозъци... Всекви ги има...
![[smilie23]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley23.gif)
Публикацията е редактирана (05-07-11 11:29)
|
|