Автор: clipse
Дата: 10-08-11 12:45
Продавам апарата от заглавието.
Продавам го, защото признавам, че ме надви - нямам търпението да настройвам всяка снимка по 10-15 минути само докато уцеля правилния баланс на бялото. Още повече трябва да се ползва само софтуера на сигма, защото Lightroom примерно вади много странни цветове и е неизползваем за повечето кадри... А SPP ми е страшно неудобен и превръща в мъка това, което трябва да е удоволствие...
Иначе конкретно моята бройка е доста експлоатирана (не от мен, от предишния и собственик) и това ще бъде отразено в цената. :)
На колко точно кадъра е не мога да кажа и май няма как да се разбере, но работи безотказно и има само козметични забележки. Всичко се вижда на снимките.
Има ожулване на боята на 2-3 места и 2-3 леки драскотинки по екрана отзад. Предишния собственик ме увери, че не е изпускан апарата, аз също съм го пазил доста. :)
Към апарата давам 2 батерии - едната е чисто нова оригинална и една ползвана китайска, чисто нов калъф Case Logic, карта 8GB, зарядно, диск, кабели и указания.
Ето линк към албум със снимки на апарата : ЦЪК
Всичко е в Хасково, но може да се прати където кажете с опция за преглед и тест преди плащане.
|
|