Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 OLYMPUS mju 725 SW - ПРОДАДЕН
Автор: HP735   
Дата:   20-01-11 20:22

Здравейте ! Понеже напоследък нямам много време ,а и утре сватове чакам ( за сестра ми ) ,но пък имам нови цифрови благинки ще Ви предложа поне една от тях - OLYMPUS mju 725 SW .
Перфектен ,екстремално разработен и създаден също за хора ,снимащи в екстремни ситуации ...все пак OLYMPUS първи дадоха на света сериен апарат с повишена устойчивост .
Почти 100 процента метален корпус ...много дебел метален корпус ,огромно количество хромирана и матова неръждаема стомана ,ярък дисплей ,вградена оптична система ( задължително ) с метален протектор и 3 х ZOOM ,гумено-силиконови уплътнения на всички обслужващи куплунзи ,заключващи механизми с датчици за пропуск в затварянето на съответните ,издръжлива литиево-йонна батерия и малко скъпа ,но налична при мене във всякакъв капацитет xD памет .
Апарата е в изключително запазено състояние - има минимални забележки по дисплея и лицевата част .По лична преценка ще дам 9.0/10 състояние - хромираните ,блестящи части са без забележка ,както и задният панел .
Син цвят ( не е за хора с пристрастия към ЦСКА ) !!!
Апарата е абсолютно изряден технически !!!
Предлагам Ви апарат ,оригинална връзка за ръка ,маркова (FUJIFILM by SAMSUNG ,Korea ,class H ) xD памет с обем 512MB и универсално зарядно за подобен тип батерии ( фото и GSM ) ,преработено от мене ( не съм с две леви ръце ,а се занимавам с електроника през свободното си време като хоби [ezik] ).
Апарата се намира в гр.Плевен ,но понеже вече съм почетен член на ЕКОНТ обществото ще Ви го изпратя с опция за преглед и тест на пратката от сърце .

Нека цената е 130.00 лева ,като за хора с който съм имал взимане - даване ще има и невероятен чисто нов калъф ( подходящ ) за подарък или опция за редуциране на цената на посоченият комплект или 2GB маркова памет също на добра цена ...
За контакти моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg .
Информация за модела вижте тук -

http://www.dpreview.com/news/0608/......oly725sw.asp
синият цвят тук -

http://a.img-dpreview.com/news/0608/olympus/oly_725sw_blue.jpg

,а реални снимки утре ........

[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: OLYMPUS mju 725 SW -
Автор: HP735   
Дата:   20-01-11 20:33

[smilie10] [smilie25] [smilie10]

....забравих да спомена ,че апаратчето е водоустойчиво ( до 5 метра ) и удароустойчиво ( до 1.5 метра )

ПРОДАДЕН !!! ... замина към морето [beer]

Публикацията е редактирана (24-01-11 06:27)

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР