Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Стара тема
Автор: xaxas   
Дата:   20-08-10 14:17

Продавам следния комплект:

- Олимпус Е-520 тяло на около 20000 кадъра, без гаранция но изключително добре пазено, без видими следи от употреба или какви да е забележки. Идва с всичко, с което си върви от магазина, но без кутия, понеже е купуван от САЩ и внасян.

- Обектив Зуйко 14-42 f/3.5-5.6 (т.нар. "Къс китак") - ползван грижливо и винаги с филтър, състоянието му е "неразличим от нов"

- Обектив Зуйко 40-150 f/4-5.6 ("дългия китак") - отново неразличим от нов и много добре пазен

- Обектив Зуйко 70-300 f/4-5.6 - идеално състояние, неразличим от нов

И трите обектива идват със сенници и капачки, както са от магазина, но без кутии!

- Обектив Олимпус ОМ 50мм f/1.8 (стар обектив за филмов апарат, но посредством преходник може да се използва на тялото в продажба. Светломера работи акуратно, стабилизацията също, но няма потвърждение на фокуса, понеже преходника е от простите. Все пак - много остър обектив с приятно боке, отличен за портрети. Също без забележки от какъв да е сорт - били те козметични или технически. Продава се БЕЗ сенник (даже не знам дали е имал някога)

- CPL & UV филтри Hoya Pro1 58mm - ползвах ги на "късия китак", но дългия китак и 70-300 са също с 58мм резба и могат да се използват и на тях при нужда

- Статив Велбон CX 440 - не е от най-стабилните модели, но е лек и леснопреносим, а с лекичко апаратче като Олито няма проблеми - не трепери и няма да ви е страх, че може да се катурне. Идва с калъф от по-голям Велбон, че неговия си не мога да го намеря. И статива и калъфа са напълно здрави.

- Една 8GB и една 4GB CF карти за апарата. Много бързи, макар че не са някакви маркови (+ подарък USB card reader за тях)

- Широкоъгълен конвертор 0.45x марка Merkury Optics, който е от две части и ако се използват и двете е wide конвертор, а ако се отвие едната - другата, която остава става макро леща

- Дистанционен безжичен спусък за апарата

В общи линии комплекта е от типа "купуваш и почваш да снимаш". Има си всичко, което някой човек, който не е ориентиран специфично в даден жанр би искал, отделно никога не съм се скъпил да дам пари за хубави филтри, препарати за почистване, както и хубава чанта. Всичко е пазено идеално и е като ново!

Снимки, правени с апарата можете да разгледате тук: http://picasaweb.google.com/Xaxasster Всичките са от него.

Снимки на самата техинка към момента няма, но пак казвам - като ново е всичко. Ако някой желае да го види - ще го снимам.

Апарата се намира в София и се продава САМО лично. На куриери вяра нямам за такива големи пратки. Ако някой е много заинтересован и е от друг град - ще му го занеса лично, за да се види преди да се купи. Давам 7 дни мънибек.

Отговори на това съобщение
 Re: Olympus E-520 + маса обективи и аксесоари
Дата:   20-08-10 14:18

Колкото до цената - за всичко описано в горния пост искам 1700 лева. На части не продавам за момента.

Публикацията е редактирана (23-08-10 11:05)

Дата:   20-08-10 15:03

Също така приемам оферти за бартер (с доплащания и прочее) за следното:
Nikon D90
Sigma 10-20/4-5.6 с Никонски байонет.
Nikkor 70-300VR

Иначе телефон за контакт: 0889 149 363

Публикацията е редактирана (23-08-10 22:33)

Дата:   23-08-10 11:05

Ъп с нова, доста по-ниска цена. Желая да продам системата възможно най-бързо, така че пускам комплекта почти "без пари" :)

Автор: caspin   
Дата:   17-09-10 22:57

70-300 предлагам 400лева[smile]

Дата:   18-09-10 05:08

Колега, съжалявам, но цената е твърда. И без това го давам за прекалено малко пари, особено отчитайки състоянитето на обектива.

Не паса трева, знам какво е качеството на това, което продавам и каква е стойността му.

Дата:   18-09-10 10:45

От първоначално обявените неща се продадоха повечето. Останаха следните:

- Обектив Зуйко 70-300 f/4-5.6 - идеално състояние, неразличим от нов

- CPL & UV филтри Hoya Pro1 58mm - ползвах ги на "късия китак", но дългия китак и 70-300 са също с 58мм резба и могат да се използват и на тях при нужда

Цената за 70-300 е 550 лева, а за двата филтъра - 100 лева.

Дата:   22-09-10 09:36

450 първи път[smile]

Дата:   22-09-10 10:00

Вижте, колега - не обичам да се пазаря. Нито когато купувам, а още по-малко когато продавам. Цената е написана точно и ясно. Ако и когато реша да я сваля ще е по мое желание и с колкото аз преценя.

За момента е безмислено да ми пишете неща от сорта на "първи, втори, пети и незнамсикойси път". Или плащате колкото пише и получавате обектива още утре, или просто няма сделка. За мен такъв пазарлък на дребно е обиден.

И ако може да ви помоля да пишете само в една от двете теми, препоръчително е да е в другата. Тази я оставих да падне надолу понеже 80% от нещата се разпродадоха, а онази си е специално за обектива.

Публикацията е редактирана (22-09-10 10:04)

Re: Обектив Зуйко 70-300 + CPL & UV Hoya Pro1 @ 58mm
Дата:   24-09-10 12:17

който се обижда да не си предлага нещата[smilie5] [smilie24]Все пак не е забранено предлагане на оферти- нали?

Публикацията е редактирана (24-09-10 12:21)

Re: Стара тема
Дата:   24-09-10 12:22

Ама имам чувството, че на тухлена стена говоря...

Колега, вижте, НЯМА да ви го продам на вас, защото вече сте ми откровено антипатичен. И 550 да ми давате, и 800 ако ще да ми дадете НЯМА да ви го продам. Моля НЕ пишете в темите ми повече!!!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР