Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търг с неочакван край: Canon EOS 40D
Автор: defocus   
Дата:   14-09-10 22:30

For sale:

https://photo-forum.net/static/forum/2010-09/hitj7079.JPG
http://photo-zona.net/images/user64448/album24565/preview/......_wzna3950_40D-2.jpg

Клинично здрав:

https://photo-forum.net/static/forum/2010-09/tzib2930.JPG
http://photo-zona.net/images/user64448/album24565/preview/......_vejt6524_40D-6.jpg

Цифров:

https://photo-forum.net/static/forum/2010-09/ybli8158.JPG
http://photo-zona.net/images/user64448/album24565/preview/......_abal5488_40D-4.jpg

Цена:

https://photo-forum.net/joro/emoticons/deal2.gif

all inclusive

Отговори на това съобщение
 Re: Canon EOS 40D
Автор: pero   
Дата:   15-09-10 08:16

699 лв.

Дата:   15-09-10 08:26

[smile]

pero!

Пазарна икономика сме, ама все пак...

Това, че някой е решил да се отърве от двете си 40Д-та за по 600лв/бр. не значи, че пазара се е сринал!

Но пък от друга страна ми даваш идея да организирам търг с явно наддаване - тук!

И когато някой достигне достатъчният минимум (който знам само аз), на който съм склонен да продам апарата, ще се сключи сделка...

Някой да дава повече?

[shtrak]

Автор: cornhulio   
Дата:   15-09-10 08:42

707[smilie3]
Къде се намира?

Автор: YvesSaintLaurent   
Дата:   15-09-10 08:58

Тъй като тялото е нов модел и е запланувано и произведено съвсем наскоро-2007г...а и разполага с феноменалните 10.1 Megapixel и чистак нова матрица...някой няма ли да предложи да човечеца поне 2000лв? Хайде де,колеги...какво се стискате?! [smilie11] ...Колегата "defocus" и той човек все пак-трябва да хапва хлебец,да храни семейство,да си купи може би един EOS 50D...Хайде,моля ви...предложете му достатъчно,че да не му се наложи случайно да доплаща за 50D...Проявете разбиране и състрадание...хора сме![smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   15-09-10 09:26

С тоя търг темата ще вземе да се разлигави. Трябваше да постъпиш класически - обявяваш 900 кинта, бъдещия купувач започва пазарлъка и накрая си тръгва доволен и щастлив с апарата. А ти си тръгваш доволен и щастлив с 800 кинта в джоба :-)

Автор: force69   
Дата:   15-09-10 09:32

Май май така става най обикновенно.[smilie24]

Автор: bmw_e30   
Дата:   15-09-10 10:15

аз така и не мога да разбера защо всички се решават в един и същ момент да си продават 40-ките като се има впредвид че за един месец от 10-15 възможни апарата се продадоха само тия за по 600 лв...
ама никой не му прави впечатление че са на по 90000 кадъра и си плачат за смяна на затвора.... опианени от ниската цена щяха да се избият за тях ама то като си сложиш и цената на ремонта който ще настъпи мнооого много скоро и пак идваме до същата цена на нормално такова тяло....
но винаги е по добре да си вземеш тяло на 15000 кадъра запазено отколкото такова на ...... дори и след смяна на затвора..... затвора не е целия механизъм на апарата и не е единственото което може да сдаде багажа с времето.....
много е странно наистина защо всички си продават точно тоя модел апарат....
може би се надяват че сега зимата кризата ще удари яко фото форумаи ще наизкочат 5д-та и 1д-та на по 1000 лв? [smilie11]

Автор: alexpetkov   
Дата:   15-09-10 11:19

750 лв.

Дата:   15-09-10 14:53

Някой дава ли 800?
pero?

Колега "YvesSaintLaurent", аз три пъти препрочетох твоето съобщение.., и макар да е съставено от думи, които познавам, смисълът му остана скрит за мен...

[shtrak]

Дата:   15-09-10 15:18

Не съм твоя купувач. Все още се раздвам на 550D-то. И аз не знам за какво се обадих само да ти развалям обявата. Съжалявам!

П.П. АКо имаш обаче за продаване някой 70-200 мога да се прежаля [smile]

Дата:   15-09-10 15:23

И колегата "YvesSaintLaurent" посредством Лично Съобщение ми отговори:

"Така си е,колега...това което написах има "кодов смисъл",не може всеки да го проумее ;)"

Всяка дума, написана от колегата "YvesSaintLaurent" трябва да бъде тълкувана. Зад всяка сричка може да се крие скрит умисъл!
Тези кавички кавички ли са, или крият таен "код"? "Код" "код" ли означава, или е някакъв "код"? Ако не е "код", тогава защо използва думата "код"?

и т.н., и т.н.., не проумимо за моят слаб интелект...

За pero: Нищо не разваляш! Добре си дошъл! Важното е всички да са доволни!
[shtrak]

Автор: cornhulio   
Дата:   15-09-10 17:27

и таЯ отече,2010...септември.
ТЕрикатите са повече отколкото в "зората" на "демоКрацията"[smilie5] ,а сме само с няколко милиона по-малко вече...българите,де...[smilie24]

Дата:   15-09-10 17:40

Yves Saint Laurent ne beshe li niakakav pedal?

Автор: mitadoc   
Дата:   15-09-10 20:50

Аз купих преди 2 месеца 40Д на 5000 кадъра за 825 лв.Безумно щастлив съм.[smilie24]
Успех на колегата с продажбата,прекрасно апаратче си е,цените сега са идеални за пазарувани и не толкова за продаване,но който е решил да ъпдейтва-няма как.

Автор: daosa   
Дата:   15-09-10 21:29

Защо спамите на човека темата...ако има заинтересовани да купуват.Вярно че сега е на около 850лв ,макар 40Д да си е железен апарат.

Дата:   15-09-10 22:48

Ето че си стана страхотен търг!

Започнахме от 699лв., някой предложи 707лв., Стигнахме и до 825лв. от mitadoc и най-разумното предложение дойде от daosa, макар и леко да надхвърля моят достатъчен минимум...

[shtrak]

Ама че съм зевзек... Без да искам ви ориентирах в достатъчният си минимум

Е, здраве да е!

Сега сериозно!

Ако някой иска апарат на 93 000 кадъра за 600 лв - няма проблем. Може да се уреди:

93 000 - 15 174 = 77 826 (остават да се изщракат)

При средна скорост от 6.5 к/с това прави точно 11 973,23 секунди. Обърнато в минути това са точно 199,55 минути, или точно 3.325 часа!

Така че, ако има сериозно заинтересувани, моля да пратят едно Лично Съобщение и могат да си получат фотоапарата след 3.325 часа на 93 000 кадъра за 600 лв.

За страната - пращам с Еконт! (за моя сметка)

[shtrak]

Автор: alexpetkov   
Дата:   16-09-10 07:54

835 лв.

Дата:   16-09-10 10:18

835 лв. веднъж...

Re: Търг: Canon EOS 40D/835лв-веднъж/минус разходи куриер/София: цена минус 15лв.
Дата:   16-09-10 12:29

Допълнителна информация:

От малък си има залепено защитно фолио на дисплея!

[shtrak]

Re: Търг: Canon EOS 40D/835лв-веднъж/минус разходи куриер/София: цена минус 15лв.
Автор: riss   
Дата:   16-09-10 19:01

Какво влиза в цената на апарата-зарядно,батерия,кабели .....?

Дата:   16-09-10 22:04

Комплекта включва всички, каквото се е съдържало в кутията.., но без самата кутия...
А именно:
Зарядно, батерия, кабели, книжки и софтуер.

Освен това давам и още една батерия (на 1-2 зареждания) защото не може такъв апарат да го носиш само с една батерия. Оригинална китайска от и-бей!

Освен това имам и една карта 1GB (ама не бърза) - и нея я давам.

За друго не се сещам...

А имам чуството.., че нещо забравям...

[shtrak]

Автор: regisiora   
Дата:   16-09-10 22:28

незнам дали продавача знае ама след 5 дни започва едно нещо в германия дето ще срине тия странно високи цени на техниката в бг. Вземете се в ръце бе кожодери такива.искате с една ползвана техника сега да си вземете д60 ли?

Дата:   16-09-10 22:40

[beer]

Обичам такива коментари!!!

Аз знам, че в Германия дневно започват поне стотина неща...
А постинга на колегата regisiora ме кара да си задам следният въпрос:

Първо цитат:
Автор: regisiora
Дата: 16-09-10 22:28

незнам дали продавача знае ама след 5 дни започва едно нещо в германия дето ще срине тия странно високи цени на техниката в бг. Вземете се в ръце бе кожодери такива.искате с една ползвана техника сега да си вземете д60 ли?

Въпроса ми е:
Какво кара хората, като regisiora да пускат подобни съобщения..?

1. Загриженост за обществото?
2. Яд, че точно преди няколко месеца са си закупили същата или подобна стока на по-висока цена?
3. Разтоварване на натрупаната негативна енергия, насъбрана през деня.

Удобно е да се разтовариш под името regisiora... Нито те знае някой, нито ще те пита...

Но най-интересното е:
В бързината си колегата regisiora допуска една малка, но фатална грешка...

Той бърка Nikon D60 с Canon 60D!

Невнимание..?
Не...

Незнание..?
Възможно...

Да му обърна ли внимание..?
Не...

Карай нататък...

[beer]

Автор: toc   
Дата:   16-09-10 22:59

Много неадектватно изказване на "режисьора". Не ти харесва цената - не купуваш, никой не те кара на сила!
Това със сриването на цените в България знаеш ли кога ще стане.... - някъде около куково лято [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР