Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 NIKKOR 70-300 VR намалена цена-последна бройка
Автор: ZERO-NERO   
Дата:   27-06-10 19:38

В техномаркет Пловдив се продава NIKKOR 70-300 VR Последна бройка за 849 лева. Надявам се , че ще съм полезен на някой! [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: NIKKOR 70-300 VR намалена цена-последна бройка
Автор: desmes   
Дата:   27-06-10 20:40

[smilie24]

Автор: Suggs   
Дата:   27-06-10 20:51

Моля, отнасяйте се предпазливо към подобни оферти! Много често такива последни бройки са имали причини да се задържат толкова дълго в магазина, и да са с намалени цени - технически проблеми, козметични дефекти, или др. Препоръчват се за хора, които са наясно какво купуват, и знаят как да го изпробват.

Автор: ivanart   
Дата:   28-06-10 11:11

Ако става въпрос за този обектив: http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=......, хич не ми изглежда да е VR?!?

Автор: entombed   
Дата:   28-06-10 11:46

Именно така ти се струва, защото не е VR.
И това е сравнително стар модел ако не се лъжа.

Автор: ZERO-NERO   
Дата:   28-06-10 13:44

Грешката е в сайта на Техномаркет, но не в цената и модела, а е сбъркана снимката! Аз лично го видях с очите си в магазина. При това имам същия и не се бъркам. NIKKOR AF-S SWM 70-300 F4.5-5.6 VR това видях с прикрепена цена и дори попитах за да съм сигурен, че не е грешка! Така , че ако някой има нужда от такъв обектив да не се чуди, а да провери на място. За други на селени места се поръчва от най близкия Техномаркет на място, като не ти искат капаро и го доставят за тяхна сметка и може да се пробва преди покупката-препоръчително е! Все пак е последна бройка. М-у другото казаха , че няма да работят вече с Профайлд и май чистят стока.

Автор: entombed   
Дата:   28-06-10 14:04

Това не е никак учудващо предвид факта , че мернах преди месец-два светкавица sb-600 в Техномаркет в София за 400 лв ( при цена във фотопавилион 500 лв).
Така, че е съвсем логично да се възползва всеки, който има тези финанси и желание за такъв обектив. [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР