Автор: ecobo
Дата: 24-01-10 10:51
Понеже 10-ти февруари мина и тялото не се продаде, всичко от комплекта се сваля от продажба.
тяло 1Ds mk2 на малко километри - 3500 лв.
Купих го на 6К кадъра от Щатите, в момента е на под 20К кадъра, няма гаранция, има няколко драскотини отдолу от подпиране, не му работи 1394 порта, но подлежи на ремонт, не съм питал Зентекс колко ще струва щото не съм снимал никога тетъред и не ми е липсвал.
Бонус - жило и втора неоригинална, но много качествена батерия Lenmar.
17-40 - 1000 лв.
Купен от приятел, който мина на Никон, няма гаранция. Имал съм 4 броя такива обективи, снимал съм с над 10 бройки, този е просто перфектен, използваем дори на отворена бленда
24-70 - 1700 лв.
купен нов от Щатите, няма гаранция, перфектен, отлична бройка
135/2 - 1600 лв.
купен от съфорумец, в перфектно състояние, това може би ще е обектива, който ще ми липсва на Никон най-много.. :(
200/2.8 - ~1200 лв.
(води се на фирмата ми, трябва да проверя колко му е остатъчната стойност и на каква минимална стойност мога да издам фактурата, за да е по-малко ДДС-то)
Купен миналата година от Павилиона. Би трябвало още да е в гаранция. Перфектен.
100/2.8 макро - 800 лв.
купен нов от Щатите, няма БГ гаранция, в перфектно състояние, изключително остър още на 2.8
50/1.4 - 500 лв.
Купен от Щатите, няма Бг гаранция, перфектен
420ЕХ - 200 лв.
Светкавичката е купена от приятел, мъкнал съм я в раницата 2 години, но не съм светнал повече от 200-300 пъти с нея, снимам със светкавица изключително рядко.
Тялото се продава само от място, искам купувача да си го види, пък и не е техника, която бих поверил на куриер. За останалото - Еконт с наложен платеж и опция "отвори преди да платиш".
200/2.8 се продава САМО с фактура.
Приемам и бартери за КАЧЕСТВЕНИ никонски твърди обективи - 105 макро, 135/2, 85/1.4, 50/1.4G ...
Всичко това се намира в Ямбол.
тел. ...... - Николай
Автор: ecobo
Дата: 26-01-10 12:26
Понеже интереса към всички тези отлични обективи е меко казано слаб, засега задържам продажбата им до 10 февруари или до момента, в който се продаде тялото - което настъпи първо.
Може да ми пускате заявки за обективите на ЛС. Заявките ще класирам по реда на получените съобщения, веднага след като продам тялото или изтече срока. Съответният обектив се продава на първия, изпратил заявка, ако той се откаже - на втория и т.н.
Ако до 10 февруари не се продаде тялото, продажбата се прекратява и аз продължавам да си снимам с този прекрасен комплект.
2. vasilmitev (фк)
>> 50/1.4
1. VINYL (фк)
2. Shinji (фф)
>>420EX
1. VINYL (фк)
>>17-40
1. Accipiter (фф)
>>24-70
1. Bari (фф)
Публикацията е редактирана (11-02-10 00:33)
|
|