Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 +++++ПРОДАДЕНО++++
Автор: venobg   
Дата:   22-08-09 01:12

[shtrak]

Re:
Дата:   22-08-09 01:25

ПРОДАДЕНО

Публикацията е редактирана (29-08-09 12:45)
 Re:
Автор: mitakabus   
Дата:   22-08-09 06:58

16-85ВР - Че той нов е по-ефтин бре! [smilie10]
 Re:
Автор: BirdOfPray   
Дата:   22-08-09 07:58

Имам интерес към тялото.

Кога е купена техниката. Има ли оставаща гаранция?
Ако преосмислиш малко цените може да взема или само тялото, или всичко - без картата и чантата - че не ми трябват :)

Давам пример :

Обектив Nikkor AF-S DX 16-85mm f/3.5-5.6 G ED VR - 1 059.00 лв. с ДДС - Гаранция: 24 месеца

1059 - 20% = 847лв.
1059 - 30% = 741лв.

Re:
Дата:   22-08-09 14:36

позиция 5) - продадена на кадар.
Честито!
[beer]
 Re:
Автор: kadar   
Дата:   22-08-09 15:37

Мерси, мерси [beer] [beer] [beer]
 Re:
Автор: tbby   
Дата:   22-08-09 22:34

Не мога да разбера кой малоумник го е измислил това, че трябва да си продаваш поне с 20% по-евтино техниката? Че и всички сте като програмирани с тия проценти като купувате нещо, ама като запродавате друга песен пеете...
Човек за колкото иска, за толкова ще си пусне техниката! Не съм ли прав?
 Re:
Автор: prostudio   
Дата:   22-08-09 22:39

[smilie24]
 Re:
Автор: BirdOfPray   
Дата:   23-08-09 00:14

tbby написа:

> Не мога да разбера кой малоумник го е измислил това, че трябва да си продаваш поне с 20% по-евтино техниката? Че и всички сте като програмирани с тия проценти като купувате нещо, ама като запродавате друга песен пеете...

ДА, прав си... всеки може да си продава техниката със 59 лева по-ефтино от магазина (тоест за 94,4% от магазинската цена) - негово право е... просто никой няма да я купи от него
 Re:
Дата:   23-08-09 21:26

[smilie24]

Re:
Автор: positive   
Дата:   23-08-09 23:33

tbby написа:

> Не мога да разбера кой малоумник го е измислил това, че трябва да си продаваш поне с 20% по-евтино техниката? Че и всички сте като програмирани с тия проценти като купувате нещо, ама като запродавате друга песен пеете...

Първоначалния копувач плаща ДДС срещу което може да получи ДДС фактура и да си го усвои.Дали го прави си е негова работа.За това цената втора ръка трябва да почва от тази в магазина без ДДС и съответно още надолу.Освен ако продавача не издава фактура.Иначе ако хората купуваха на по-високи цени щеше да се напълни с търговци купуващи на 100% цена ,усвояващи 20% ддс и продаващи на 95% от цената.

А по темата,някоя допълнителна батерия да имаш с това фуджи?

Публикацията е редактирана (23-08-09 23:34)
 Re:
Дата:   25-08-09 20:30

@ positive:
Нямам допълнителна батерия.
[beer]
 Re:
Автор: GenaDP   
Дата:   25-08-09 20:33

Първоначалния копувач плаща ДДС срещу което може да получи ДДС фактура и да си го усвои.Дали го прави си е негова работа.За това цената втора ръка трябва да почва от тази в магазина без ДДС и съответно още надолу.

Генялно! Убавец мамин... Сигурно и ДДС-то от ляба и салама успяваш да си го усвоиш. Само правописа, гледам, не си успял твърде... [smilie18]
 Re:
Автор: the_judge   
Дата:   26-08-09 21:37

Генялно! Убавец мамин... Сигурно и ДДС-то от ляба и салама успяваш да си го усвоиш. Само правописа, гледам, не си успял твърде...

да, говори за правопис ;)

само много тъпите хора не търсят и съответно не намират начин да си върнат ддс-то, когато купуват техника...
не знам защо трябва да се обиждат на подобни забележки някои "търговци"
 Re:
Автор: nikita   
Дата:   27-08-09 18:23

Предлагам без фактура и ДДС, 899 лева за тялото[smile] а другият месец обектива[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.