Автор: ssolup
Дата: 23-07-09 13:55
Хорица, не знам от къде и защо вадите тази злоба?
И преди съм пускал обектив на търг тук в базара. Всички бяха доволни, на хората им беше забавно да наддават, и накрая Жоро си тръгна доволен с хубав обектив за добри пари.
Същото е и тук. Искам да продам обектива на реална цена. Нямам намерение да правя подаръци, защото не мога да си го позволя. Също така, не желая да искам нереално много пари. Реалната цена на всяка стока е толкова, колкото някой е готов да даде за нея. Затова съм оставил обективът чрез търг да си намери сам реалната цена и не виждам нищо лошо. Някой написа "и аз мога така да обявя търг". Еми естествено, че можеш. Никой не е казал, че не можеш. Обяви го.
Разбирам хората, които ми се обаждат и казват - не искам да участвам в търга, дай ми го направо за 1300. Това го приемам. Но не разбирам защо има хора, които нито искат да купят обектива, нито имат парите, нито по какъвто и да е начин ги засяга обявата - идват тук и плюят от злоба. Много им здраве.
Търгът продължава, както е обявен. Ако няма залози и търгът приключи - вероятно ще хвърля зарче да реша на кого от мераклиите да го дам.
|
|