Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Дефектно Сони DSC-W55 за 50 лева
Автор: aprilia_leo   
Дата:   17-06-09 23:27

Продавам дефектен фотоапарат Сони посоченият по-горе модел, цвета на апарата е сиво-розов, работеше си идеално докато един ден просто не запали, след няколко дни се включи но фокусира и не иска да снима. Не сервиз така и не го занесох че искат за диагностика 20 лева пък и не ми се занимава честно казано при положение че имам още 4 фото-та.
Цената която търся на самия фотоапарат е 50 лева, отделно продавам зарядното както и 2 батерии.

Зарядното си е оригинално Сони зарядно, едната батерия е ЧИСТО НОВА и тя оригнална Сони, другата е някакво китайско копие останало ми от друг фотоапарат и съм снимал с нея, тази на сони си седи в пластмасовото калъфче и съм я ползвал 2 пъти ако не се лъжа. Цената на зарядното с 2-те батерии е 50 лева (при положение че само батерията в Сони е 80 лева)

Цена на фотоапарата с окомплектовката е 80 лева.

Свързвайте се с мен само на тел 0888 ...... т.к във форума влизам много много рядко.

Отговори на това съобщение
 Re: Дефектно Сони DSC-W55 за 50 лева
Дата:   19-06-09 00:51

up

Автор: valdislav   
Дата:   21-06-09 20:25

tova zarqdno stava li za DSC-W120 s litievoionna bateriq e !

Дата:   22-06-09 01:27

Зарядното и батериите продадени [smilie3]
Цената на фотоапарата остава по договаряне [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР