Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Flektogon 20/2.8 - 160 лева
Автор: christal   
Дата:   23-11-05 11:41

Взех го вчера, но установих, че зрението ми е лошо за да фокусирам ръчно с него. Трябва ми автофокус. Продавам го на цената, на която го купих.

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Flektogon 20/2.8 - 160 лева
Дата:   23-11-05 11:43

Забравих - телефон ...... след 8 вечерта. Или направо предложение за среща в София - утре.

Автор: fobo88   
Дата:   23-11-05 11:45

ako e v perfektno sustoqnie go kupuvam. fobo88@avb.bg

Автор: bike   
Дата:   23-11-05 11:55

Utre kam 12:00 nqkade okolo centara ako ti e udobno ili do Centralna gara kadeto kajesh ako vsi4ko e to4no ste go vzema.

Автор: tz   
Дата:   23-11-05 12:02

Среща в София утре сутрин, може и днес по твой избор. Звънн и на тел. .......

Публикацията е редактирана (23-11-05 12:08)

Дата:   23-11-05 12:03

bike- az purvi se obadih 0888 ...... Borislav. Da ugovorim sre6ta v Sofiq.[shtrak]

Дата:   23-11-05 12:07

Всички се обадиха в рамките на 30мин., не може да се прави анализ кой е първи, кой втори. Освен това при пърчия продавеч на обектива аз бях веднага след Кристал първа резерва ...

Автор: bike   
Дата:   23-11-05 12:07

Добре Влачи [smilie7]

Дата:   23-11-05 12:11

Обектива е продаден на Tz.

Дата:   23-11-05 12:21

citiram TZ "Много е неприятно, като пуснеш тема и ти предложат търсеното, да се наредят още хора, които казват "давай купувам го", "имаш поща" и т.н. и финално да ти го купят, защото точно този половин час не си бил пред компютъра. В края на краищата ако са се интересували да са си пуснали сами такава тема. Нека бъдат така любезни да почакат малко. Ако пусналият темата се ослуша за повече от 1 ден - останалите са на ход.
"[thankyou]

Дата:   23-11-05 12:24

Fobo, извинявай, но ти не си пуснал тема "търся flektogon ... ". Ако беше така естествено, че си с предимство. Не ми изопачавай думите моля!

Ето какво съм казал за конкретния случай:

2. Когато се пуска тема за продажба нека се описват подробно стоките и да се предоставя контакт - мейл, телефон, ICQ. Реда на купувачите се определя от начина, по който се разберат с продавача, а не по реда на постингите. Хубаво ще е, когато продавач обещае стока на някой, да не се отмята, ако някой му даде някой лев отгоре. За по-големи суми - преценка по съвест. Ако продавач изпрати стока, която се различава от описанието или има скрити дефекти, които не е обявил, купувачът има право да му я върне в срок от два дни, като обяви за това във форума и опише дефекта, по възможност със снимки. В този случай продавачът е длъжен да върне всички пари, както и да покрие всички разходи за транспорт.

Публикацията е редактирана (23-11-05 12:28)

Автор: ahab   
Дата:   23-11-05 13:12

tz - втори път правиш издънка. Този път предреди Fobo. [smilie23]

Без Флектогон няма да останеш, но доброто име не може да си го купиш. [smilie8]

С твърдението:
Всички се обадиха в рамките на 30мин., не може да се прави анализ кой е първи, кой втори. Освен това при пърчия продавеч на обектива аз бях веднага след Кристал първа резерва ...
наистина ставаш смешен.

Може да се установи до минута кой е бил първи - има часовник до мнението ти. Ето ти пример за търг спечелен в последната секунда:
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=26907&t=25916&phorum_uriauth=
Пък това, че си бил преди някой друг в различна тема .... да ти имам лигиката [smilie10]

Разочароваш ме [smilie11]

Публикацията е редактирана (23-11-05 13:13)

Автор: gorbi   
Дата:   23-11-05 13:16

tz: не си прав, ама хич....... [smilie23] [smilie23]

Автор: GenaDP   
Дата:   23-11-05 14:18

Абе другарчета, не ви ли е ясно, че тук действа закона наджунглата: който превари, той ще натовари. И на мен Деков преди време ми измъкна изпод носа един обектив, ма кво да направя? Продавача го домързяло да го пуска по куриери, и точка.

Та прекарания пие една студена водица, споменава майката на измушкалия го няколко пъти, за да му олекне, и точка. Свиквайте да ви ебат, че ЕС иде... [smilie19]

Автор: tiko   
Дата:   23-11-05 14:22

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   23-11-05 15:16

А не ви ли минава през ума, че аз всъщност съм първия, който реално се е свързал с Кристал и затова ми го продава на мен? Ако Фобо го беше потърсил щеше да го вземе.

Автор: gorbi   
Дата:   23-11-05 15:46

....а не ти ли е минавало през ум, че пише телефон и след 20 вечерта, ние на врачка ли да ходим за да се свържем...... Ами да беше се свързал с него преди да пусне обявата...... [smilie7]

GenaDP: именно .....

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР