Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Канон 350D
Автор: d_ave   
Дата:   13-03-09 10:50

Продавам Canon 350D в идеално състояние, купуван е втора ръка от форума, така че данни за кадрите мога да дам само долкото е бил в мен - около 8000-9000 кадъра съм изснимал само аз. предишен собстеник е имало само един - просто името на човека, от когото го купих, съвпада с името на гаранционната:) пълна окомплектовка, с кутия, изтекла гаранция, ръководство, всичко. само тяло е, без обектив. причината - пусках и тема във форума преди време, просто минавам малко по-нагоре. от София съм, но куриера не е проблем. цена - 400 лв.

П.С. продавам го, тъй като си намерих изгодно друго тяло. ако не се продаде бързо и изпусна другото тяло се сваля от продажба до намирането отново изгодно на това, което търся.

П.П.С. - ако има луд, който би заменил 400D за 350D с доплащане от моя страна нека заповяда:)

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Канон 350D
Автор: guciguci   
Дата:   13-03-09 12:02

Е ти пък от 350 на 400,това не е стъпка нагоре. Не си струва смяната. Направо отивай на 30Д. Те вече се намират на нормални цени.

Автор: exobexo   
Дата:   13-03-09 12:41

съгласен с гуци [smilie24]

Дата:   13-03-09 15:42

знам, знам, и на мен ми се ще 30D, ама с него ще ми се защът и по-хубави обективи и се сещате:)
за момента ще се задоволя с микро ъпдейт, който ще ми даде точно нещата, които ми трябват, пък по-нататък ще скачам направо съвсем нагоре.

Дата:   14-03-09 11:45

нагоре. никой ли не иска хубаво старичко тяло:( продава се още няколко дни, след това ще го сваля за известно време.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР