Автор: kadodi
Дата: 01-12-08 20:00
Драги ми Ники ...
Благородно ти завиждам за голямата фамилия, която имаш и на която "любителски" си направил безплатна фотосесия. Много щастливо семейство трябва да сте, за да се радвате на 20 сватби само в рамките 5 години.
По отношение на техниката, всеки ще се съгласи, че:
1-во: За 5 години техниката морално остарява
2-ро: За има нема 50-53 000 кадъра техниката се изхабява.
3-то: Хора всякакви, има и такива, който си държат скъпата техника в къщи, и дори не я ползват, защото незнаят как.
Това бе и остава опит за пазарлък. Вместо да се хабиш с толкова оправдания/може би има защо/, можеше просто да направиш един хубав пазарлък, че да му стане хубаво на човек, да си го купи.
Бележка на редактора:
Canon D20 е спрян от прождаба по магазините. Искренно се надявам, че античната нотка при този модел не те кара да държиш тази безбожна цена.
Само за 399лв още бих могъл да си закупя дори по-добър от този фотоапарат. При това ще е на има-няма две години модел и ще е на ...... кадъра. Отделно от това ще бъде с гаранция поне 2 години, да не говорим за фактури, ДДС и др.
И така,тъй като казах, че това е пазарлък, новото ми предложение е 400лв. - плащам кеш.
Изключително много се радвам, че обърна внимание на моето съобщение. И ако не се намери някой антиквар да го закупи, моля пиши ми. С най-топли чувства оствам на разположение КаДоДи
|
|