Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продaден - Panasonic FZ-50 + 2 Gb SD карта памет!!!
Автор: zach   
Дата:   08-07-07 13:25

Продавам Panasonic FZ-50, комплекта от магазина (кутия, книжки, зарядно, сенник, капачка, и т.н.) + 2 Gb SD карта 133x картата е с доживотна гаранция от Reset, и апарата е с гаранция от Техномаркет до 09/2008 като нов е, на около 4000 кадъра, без драскотини по корпуса, дисплея или оптиката. Цената на всичко е 820 лв.
телефон за връзка: 0884 520 935
е-меил: zachdimitrov@gmail.com

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Panasonic FZ-50 + 2 Gb SD карта памет!!!
Автор: nikton1954   
Дата:   08-07-07 13:49

Взимайте го защото аз имах PANASONIC FZ 30 и го продадох за да си купя CANON 350 D и сега разбрах, че за да мога да правя снимки с такова качество в този обхват на обектива на апарата трябва да вложа доста пари / не че не го знаех предварително /.Трябва да се купят обективи за около 1000 лв. два броя и то без стабилизация / т.е. не винаги ще имаш фокус на снимките си /, а ако искаш да минеш в по-добро качество от PANASONIC FZ 50 не ти мърдат 3000 / три хиляди / лева за 2 броя обективи покриващи обектива на PANASONIC, които имат стабилизация.Отделно цената на тялото, която не е толкова ниска.Така, че ако няма да правите пари с фотография го купете - цената е добра и апарата е много надежден и не се разваля.

Автор: zaiko   
Дата:   08-07-07 16:44

nikton1954, стабилизацията на изображението няма НИЩО общо с фокуса [smilie18]. Както и да е... силата на DSLR апаратите е в ниският шум на високи чувствителности, бързият АФ и много други.

Както и да е, успех на продавача - цената е добра за този комплект [smilie24]

Дата:   08-07-07 20:56

Много интересно като ти трепне ръката докато снимаш не се ли размазва обекта / т.е. разфокусира се / докато при стабилизация донякъде това се компенсира.Супер смешно и тъжно е, че голям процент от хората притежаващи CANON снимат с китовия обектив поради липса на средства,но се гордеят че имат апарат който не е сапунерка.PANASONIC можели да правят само телевизори - глупости на търкалета PANASONIC FZ 50 превъзхожда в пъти CANON с китов обектив - убедих се лично. Но стига сме спамили темата - успех на продавача - апарата си заслужава всяка стотинка.Както и CANON с хубави обективи е по-добър от Паналайката, но на тройна цена, че и на повече от тройна.

Публикацията е редактирана (08-07-07 20:59)

Автор: chris73   
Дата:   08-07-07 22:07

FZ 50

много добър апарат на цена като за подарък. идеален за морето... [smilie24] [shtrak] [smilie24] доскоро някои толкова искаха за по-стария FZ 30...

Публикацията е редактирана (08-07-07 22:12)

Автор: liyana   
Дата:   08-07-07 22:09

Цената е супер! Преди няколко месеца си взех същия апарат от съфорумец на 850лв (с карта 2мб, батерия и чанта). Апаратът наистина е супер. Вярно, че спамим, ама защо да не кажем колко си струва машинката[shtrak]

nikton1954 - чудесно си описал защо мъдрите хора, които не си вадят хляба с фотография, а просто им е кеф да снимат, не се набутват в огледалките[smilie25]

Дата:   08-07-07 23:50

А, и да не забравя да кажа, че е черен на цвят!
Айде да видим кой ще го вземе, за да [shtrak] ...

Автор: apollo   
Дата:   09-07-07 02:05

Китовия на Канон е боклук а нищо не им пречи на хората да си вземат Никон Д40 или Пентакс К100Д с много по добри китаци де ако скоро не смятат да купуват други обективи[smilie10] [smilie10] [smilie10]

Огледалката не е набутване/набутване е да снимаш с Канон и китов обектив дълги месеци - ужас/[smilie23]

/сори за офтопика/[shtrak]

Публикацията е редактирана (09-07-07 02:07)

Дата:   09-07-07 11:41

[smilie24]

Публикацията е редактирана (09-07-07 11:42)

Автор: zaiko   
Дата:   09-07-07 12:01

[OFF]
Последно за nikton1954 - леко бъркаш понятията. Размазване от движение няма нищо общо с разфокусиране. Ако искаш да ти обясня на ЛС, няма проблем. Просто двете неща са в различни равнини, за да бъдат сравнявани [cool]
[/OFF]

Извинявам се за спама, успех на продавача [smilie24]

Публикацията е редактирана (09-07-07 12:01)

Дата:   09-07-07 23:36

Няма нищо, извинени сте, радвам се че скромната ми обявка стана арена за подобни спорове, въпреки че, според мен няма смисъл от тях, предполагам че nikton1954 е съвсем наясно, какво е фокус и какво размазване, а относно това кой апарат е хубав и кой не си зависи само от снимача,...
надявам се обаче на поне малък интерес към това което предлагам... [smile] [shtrak] нека да добавя че се намирам в София, и ако някой иска да види техниката ще му отделя време [thankyou]
А ако някой не е запознат с модела, мисля че тук добре е описан: https://photo-forum.net/boni/fz50/page8-1k.htm

Дата:   10-07-07 00:12

и тук също

https://photo-forum.net/static/forum/2007-07/xdip0503.JPG
http://www.dpreview.com/reviews/panasonicfz50/Images/FZ50_3q-001.jpg

http://www.dpreview.com/reviews/panasonicfz50/

Публикацията е редактирана (10-07-07 00:15)

Автор: slyn4ogled   
Дата:   11-07-07 05:07

ЛС [cool]

Дата:   12-07-07 11:50

Айде, нова цена 800лв. за комплекта,
Който го вземе ще черпи [beer],
Пък ако няма желаещи си остава за мен [cool]

Автор: vladihg   
Дата:   12-07-07 12:18

Бартерче с доплащане от мен 400 лв. за това приемаш ли

http://auction.bg/item.php?id=63199

[beer]

Повечето последни свимки в профила ми съм ги изщракал с него за 2та месеца в които съм го ползвал досега[smile]Снимките правени със Сонито са 1 към 1 без грам обработка във Фотошопа. Ако знаеш как да провериш всеки файл сам ще се убедиш че не те лъжа.

Публикацията е редактирана (12-07-07 12:35)

Автор: Lafera   
Дата:   12-07-07 13:22

Малееееееееееееееее как ме е яд, че в момента нямам достатъчно пари[smilie9] [smilie22] [smilie4]

Автор: let   
Дата:   12-07-07 18:20

Защо се продава апарата? Заинтересован съм, но ако може да се помисли за лек коментар на цената [smilie8] ?

Публикацията е редактирана (12-07-07 18:29)

Дата:   12-07-07 23:02

vladihg, сори, но вече имам една подобна джаджа, въпреки че твоята е доста по-хубава, снимах веднъж с такъв и останах много доволен, [shtrak] ...само че аз нямам нужда от 2-ри джобен апарат,...

...а относно коментарите по цената, мисля че всичко по надолу от това е подарък, а аз не съм Дядо Мраз, пък и е средата на юли [smilie18] както казах, ако никой не го ще, остава си за мен [cool]

Автор: slyn4ogled   
Дата:   13-07-07 07:46

А по моето предложение в ЛС колега ?

Дата:   13-07-07 11:50

Пауза на обявата!
Запазен до понеделник 16/07

Дата:   16-07-07 10:24

Все още не е продаден, ако някой се интересува да пише или да звънка... [cool]
Тъй като имаше желаещи да вземат само апарата без картата - цената е 750 лв. [thankyou]

Автор: BotsRevenge   
Дата:   16-07-07 15:12

Ето това е Цената! Наистина си заслужава![smilie24] [shtrak]

Дата:   16-07-07 19:20

Взимайте го без да мислите - това си е чист подарък!Предполагам, че не сте забравили че е в гаранция още година и нещо.

Дата:   16-07-07 22:45

Да това е цената (само на апарата, без паметта), но вече е запазен, и купувача каза че е много сериозен, затова пак давам на пауза до сряда, пък да видим..., айде със здраве [beer]

Автор: artiks   
Дата:   21-08-07 14:18

продаден ли е вече? [smilie8]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР