Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Доствка на техника от САЩ ?
Автор: Shri   
Дата:   06-06-07 12:25

Търся човек, който мможе да ми достави фото техника от САЩ. Предложения само на ЛС.
[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Доствка на техника от САЩ ?
Автор: susolan   
Дата:   07-06-07 00:25

Zdrasty,mislia,4e moga da ti pomogna osobenno ako tarsish Canon 20 ili 30D kakto i za po4ti vsi4ko drugo cenata zavisi ot stoinosta na stokata razbira se:)[beer]
......-Svetlio

Автор: mano   
Дата:   07-06-07 11:55

И как можеш да помогнеш за 20Д ?

Автор: zeleto   
Дата:   07-06-07 12:59

А колко ще струва 20Д там? Не вярвам разликата да е повече от 100 - 200 лева или греша?

Автор: mike74   
Дата:   07-06-07 13:01

Грешиш [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: mano   
Дата:   07-06-07 14:24

Аз не знам колко струва тук 20Д но там съм ги гледал по около 700$

Автор: ASTRO   
Дата:   08-06-07 23:51

Имаш ЛС [shtrak]

Автор: manitu   
Дата:   09-06-07 00:20

Аз също търся някой да ми достави ето това:
http://www.beachcamera.com/shop/product.aspx?sku=NKD......
Някой има ли възможност?

Автор: alex_art   
Дата:   09-06-07 09:46

тия от beachcamera няма да забогатеят скоро , що не хванат да додат в БГ , да видят как се удри клиента с ценовата лопата право в главата и докато е зашеметен му продават камерата на двойна цена[smilie5]

Автор: galkanaz   
Дата:   09-06-07 20:48

ne si prav! Az sam porachvala ot ebay ot tuk i moga da kazha, che cenata izliza priblizitelno soleno& cenata plus 100- 130 US shipping costs + insurance + 22% DDS pri osvobozhdavane ot mitnicata, plus mito, ako ne se smiliat inspectorite. Ako se pribavi i 15 per cent za uslugata - eto ti dori poveche:)

Автор: alex_art   
Дата:   09-06-07 21:09

така е ,Галканаз е права , дистрибуторите на фототехника по посочената по горе схема , след като си платят шипинг таксите , застраховките ,ддс-то и митото и 15% услуга, продават с минимална печалба , а то май като сметна - те имат и разходи за персонал, наем , ток , вода и т н ...абе направо на загуба продават - добрите самаряни един вид[smilie7] [smilie3]

Дата:   09-06-07 21:37

Може и да не са самаряни, но не са и за завиждане:), като е има предвид, че влагат и собствени средства и рискуват апаратите да залежат... По принцип от US апаратите са made in Japan, не от хонконг, каквато опасност има от други ebay и рядко има издънка на некачествена стока.[smilie24]

Автор: rlk   
Дата:   10-06-07 00:14

Някой ако е сериозен и аз мога да му купя от САЩ и да му пратя по пощтата каквото му трябва. Но! !! Само от проверени сайтове, а не някакви намерени от некъде си с измислени цени! Само незнам как другите се разбират в такива ситуации с плащанията. Пратката на кит излиза до около 40$ или поне толкова ми е струвало като съм пращал на приятели. Пристигат до 10 дни до БГ. До сега само веднъж се е наложило да мине през митница, но и тогава си беше по-евтино определено! Единствения проблем бих казал си остава липсата на гаранция за БГ!!!

Автор: dreamer   
Дата:   10-06-07 00:33

galkanaz не можеш да си представиш на каква смешна сума пристигат тия техники в компанията или фирмата притежаваща изклчителните права за Бългаирия. Помисли: правят ти 20% отстъпка и пак не са на загуба (без преди това да са завишили цената) ;)

Дата:   10-06-07 12:15

beach camera са едни от най-известните и реномирани заедно с adorama и b+W, ако можеш да ми пратиш с USPS (бях чувал че с тях най-лесно минава номера с по-ниската стойност/порадък) пиши ми. Ето нищо не крия, мисля че и другите може да имат полза - в сайта комплекта струва 718$ с free shipping, пращаш го след това до България с Express Mail International струва 33$, а аз ти давам общо 800$. Ако искаш от друг реномиран сайт, който продава същия комплект е http://www.abesofmaine.com/item.do?item=NKD......K

Дата:   10-06-07 12:39

Naistina li smiatash, che niakoi za 50$ shte kupi aparat na nepoznat chovek i shte mu go prati v BG prosto kato usluga, bez da ima prevaritelno parite? Renomiranite sitove zadalzhitelno izpisvat cenata na pratkata -drugoto e narushenie na zakona, koeto v US se nakazva, a tova oznachava 20% DDS tuk i mozhe bi mito... Taka cenata otiva okolo 1000$, dori pri nai-dobro zhelanie za usluga.. Edinstveniat nachin e blizak priiatel/rodnina da ti kupi i donese aparata - togava izliza na smetka.

Автор: rlk   
Дата:   11-06-07 03:29

И аз това имах предвид като казах как се разбират хората за такива покупки относно плащането. Аз не бих се захванал с някой ако нямам парите приведени или ако го познавам може би.... До сега съм го правил защото не ми е никакъв проблем по принцип. Нещата пристигат в къщи, а пощата е през две пресечки. Единствената файда ми е рейтинга който събирам като добър купувач и това, че парите ми се привеждат в БГ, което ми спестява мои си банкови такси когато пращам пари на роднини така или иначе (а те не са малки таксите по принцип).

Дата:   11-06-07 12:29

Ясно е че има риск, така както е ясно че той е двустранен - на мен никой не ми гарантира, че като преведа парите предварително ще получа нещо, след като го предлагам значи съм го правил и преди - както каза rlk сделката е взаимноизгодна, не само заради 50$-те ами и заради превода в българска сметка. Иначе самата пратка се праща без фактура, а се пише че е подарък gift/for non commercial use. Офертата важи само до утре тъй като на 23-ти заминавам на почивка и до тогава трябва да съм го получил. Ако някой е съгласен - да ми изпрати IBAN, BIC, получател и телефона на получателя в БГ и ще преведа парите (може и на ръка). Правя го не заради по-ниската цена, а защото много трудно се намира такъв комплект - по принцип D40 не се предлага body only или с друг обектив освен китовия(те). Ако някой може да предложи D40 + 18-135 да се обажда [smilie3]

Публикацията е редактирана (11-06-07 12:32)

Автор: bobihot   
Дата:   11-06-07 23:02

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=......&t=......&phorum_uriauth=

Дата:   12-06-07 22:56

А D40 body only откъде? Иначе на пазара има някои свободни 18-70 и 18-135 но няма как да се сдобия само с тяло преди това

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР