Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon S2IS
Автор: me4o_puhh   
Дата:   08-12-06 14:52

Canon S2IS , с оставаща гаранция от 6 месеца
запазен без следи от употреба. комплект с 1ГБ Kingston 150X. цена 500лв , апарата е в София .
При интерс на ЛС.
Причината за продажбата е че така и не свикнах с него и се връшам към добрия стар филм.
По този причина съм съгласен и на бартер за лентов ЕОС /300 или 50 / + EF 75-300 UMS или 100-300 + BP за тялото и евентуално китов 28- 90 или 28-80.

Отговори на това съобщение
 Re: Canon S2IS
Дата:   08-12-06 19:28

[smilie24]

Дата:   09-12-06 11:26

up [smilie24]

Автор: alexiph   
Дата:   09-12-06 15:44

450 лв и го грабвам[smilie3]

Дата:   09-12-06 18:37

Имаш ЛС

Дата:   09-12-06 20:39

И ти имаш[smilie3]

Дата:   09-12-06 22:46

Пак имаш ЛС,към кого е оставашщата гаранция на апарат и на колко кадъра е?

Дата:   10-12-06 13:55

Обявата е вече невалидна

Автор: vitoshabg   
Дата:   10-12-06 13:59

продаде се?

Дата:   10-12-06 14:20

не не продаден ,просто не искам да правя подаръци , все пак не съм Дядо Коледа

Автор: stew   
Дата:   10-12-06 15:13

последно?
ако не е продаден.. на колко кадъра е?[smile]

Дата:   10-12-06 15:59

На около 7000,продавача явно се обиди,като му казах че ми се виждат множко за апарат на 6 месеца...... и му сравних цената с тази във Фотопавилиона,но без да го карам да смъква от това което до този момент се бяхме разбрали(470лв). И каза че няма да ми го продаде[smilie2] ?!? Не съм го карал да ми го подарява и да се прави на Дядо коледа ,но апарата си е негов и решението какво да прави с него също.

Автор: free_will   
Дата:   10-12-06 17:04

Извинавам се , че правим офтопик ама мисля , че собственика на този апарат и пост в този случеи си е прав. ако апарата наистина е като нов (и няма следи от употреба) заедно с 1 гб карта си прави около 700 лв което трябва да се даде за ново. мисля , че 230 лв надолу си е доста добре ... а да не говорим че по това време и ние купихме същия апарат за 800 и нещо лева просто изведнъж решиха да му смъкнат цената ... Че това което исках да кажа е .
Наистина е убидно по някога да ти казват много е .. естествено навярно и купувача си е прав да иска да наебе дявола във въздуха и ако може да смъкне до 100 лв да го направи.
ама можем да регламентираме някакви примерно норми да кажем за апарат с оставаща гаранция повече или равна на 5 месеца без видими следи от ползване ... да кажем апарата да се намали с 30 % от една еталонна цена да вземем фотопавилиона и така да няма сърдити , нещо такова :))
а до колкото до продавача не се ядосваи остави си темата пробваи и по вестниците сигурен съм че ще се продаде и на 500 лв
на моя S1 IS Преди една седмица ми предложиха 1000 лв , едни водолази ... нали това апарата и подводния бокс заедно с 1гб карта сан диск ...
така че успех !!![smilie24]

Автор: iavorski   
Дата:   10-12-06 18:23

Още един глас в подкрепа за цената - тоя апарат си ги заслужава 500-те и повече лева независимо от цената нов.

Автор: Jamess   
Дата:   11-12-06 14:16

Много малко му искаш за тоя апарат!Той е безценен![smilie5]
[smilie24]

Автор: shoshy   
Дата:   11-12-06 19:03

Хе хе чудна тема аз ли не разбрах за какво става въпрос, или...
Човека явно иска да си продаде апарата защото според него не му е удобен и не го ползва а няколко съфорумци му дават акъл да не го продава, че видите ли обявената цена е ниска и според мен му провалиха сделката.
Абе ей, вие да не продавате отлежала ракия че колкото по стара става да е по скъпа. Ивестни ли са ви негативите да купите на старо ползвана техника пълна с електроника, знаете ли колко риск поемате с такава покупка или се опитвате изкуствено да поддържате висока цена на любимите ви апарати. Чудя се и се мая.

Автор: iavorski   
Дата:   11-12-06 22:25

Сори, обаче и двата гласа за цената се появиха след като продавача се отказа. А казвам че 450 е малко защото за тези пари продават Пана FZ5.

Автор: shoshy   
Дата:   11-12-06 22:57

Няма лошо, но с тия постове с нищо не помагате на продавача да осъществи първоначалния си замисъл, а именно да продаде апарата си.
Също така какво се продава за 450 не е важно, много по важно е какво се купува за тия пари защото едно е да искаш, а много по различно дали някой ще ти ги даде.
Айде поздрави и [beer]

Автор: stoyan_vn   
Дата:   12-12-06 10:42

имаш ЛС

Автор: ghost23   
Дата:   12-12-06 11:09

На S2 IS му липсва само един ринг за ръчен фокус...[smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР