Автор: emilliano
Дата: 19-02-09 20:03
Понеже рядко се виждат теми за съвет за покупка на апарат с повече от 5-10% смислени мнения (или поне такива по темата), предлагам на администраторите на сайта да направят следното нещо:
Тема във форума, която да си стои най-отгоре или някаква отделна "рубрика" в сайта, в която да се дадат техните предложения за модели в отделните класове или в определени ценови диапазони. Нещо като няколкото ревюта за компактни апарати в dpreview.com. Знам, че ще е субективно за някои, но според мен това е начина за адекватно предложение към хората искащи съвет. Добре ще е да бъде направено поне за компактни апарати от различни класове и "ентри-левъл" огледално-рефлексни апарати (ясно ми е, че нататък нещата са спорни, а и хората които купуват сериозна техника са наясно с нея и със себе си). Отделно от това рекламодателите на сайта могат да "подкрепят" подобно начинание и така вече ще е полезно за абсолюно всички - за рекламодатели, администратори, купувачи и най-вече за хората, на които не искат всяка втора тема да е за покупки и тези, на които не им се четат простащини и тесногръди защити на безсмислени тези.
Това са някакви идеи на прима виста, които могат да се развият.
Айде със здраве!
|
|