Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Нова категория:Птици?
Автор: geg   
Дата:   30-06-09 19:56

Птичарите сред фотографите са особено племе и тук има страхотни негови представители...
Изобщо, предлагам снимките на птици да се обособят в самостоятелна категория, за да се улесни разглеждането и коментирането им.
Какво ще кажете?:)

Re: Нова категория:Птици?
Автор: CanoniO   
Дата:   30-06-09 20:00

Само, ако има и категория "мравки"...
Автор: vgramatikov   
Дата:   30-06-09 20:00

то и без тва "диви животни" има 90% птици.
Но аз съм за [smilie24]
Автор: Belloslava   
Дата:   30-06-09 20:17

ами "котки"...? [smilie5]
Дата:   30-06-09 20:19

Категория "тъпи канонци"
Автор: Voland   
Дата:   30-06-09 20:54

Най-добре би било Пд да не сее така щедро простотията си наляво и надясно. Това, че не съм те плюл скоро, не означава, че не те дебна зад ъгъла.[smilie5] Иначе и аз съм за

Публикацията е редактирана (30-06-09 20:54)
Дата:   30-06-09 20:59

Дреме ми ко дебнеш ..дебнел [smilie8]
Автор: darksorrow   
Дата:   30-06-09 21:08

не знам за предложеното от автора, но съм категорично против категория "тъпи никонци".

ще бъде скучна и обикновено еднолично доминирана категория.
Автор: ivodam   
Дата:   30-06-09 21:13

Диви животни си е добре, нема нужда от Птици, споко. То по-рано имаше само галерия Природа и там пускахме, после поставихме въпроса и админите откликнаха и няма проблем. Случва се покрай пилетата да ударим и я лисица, я чакалче, я нещо друго бозайно, така че ще си бъде Диви животни [smile].
Автор: Mec   
Дата:   30-06-09 21:18

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: Georgi_Kocakov   
Дата:   30-06-09 22:10

Все тая, но световната практика разделя отраслово фотографирането на живата природа по жанрове при строги критерии-макро, подводна, птици, човек и природа, бозайници и .....Разточителството е оправдано само заради ясните критерии при оценяване. По-важно е да залегнат те и да се обяснят. Това означава, че според възприетата система, не може да се експонира в категория "диви" кадри, в които попадат предмети, ландшафт и пр. съдържащи следи от човешка дейност.Същото важи и за интерпретации и симулиране на "естествени ситуации", облекчаващи постигането на кадъра, принуда и др. Това не важи за маскировката. В професионалната фотография в този жанр много качествени кадри са проиграни заради попадането в кадър на сгради, стълбове, зидове и пръстени и явно поведение на питомен екземпляр. Но те успешно влизат в "Човек и Природа".
Автор: rapt0r   
Дата:   01-07-09 09:25

Хахахаха,ако се пусне и категория "птици" ,какво ще остане за "Диви животни" ,така си е добре :)![beer]
Автор: asahi   
Дата:   01-07-09 09:46

Слава Богу - тук сайтът е любителски.
Автор: GM   
Дата:   01-07-09 13:47

Категория :Мекотели,ами Кръгли червеи,а защо не и Едноклетъчни....[smilie11]
Автор: navy   
Дата:   01-07-09 13:49

Откъдето и да го погледнеш, се патка [smilie7]
Дата:   01-07-09 14:14

Аз пък предлагам да се направи галерия Цици - така де, има Голо тяло сега, където само ни разсейват и отвличат от този Божествен инструмент на природата - циците, с разни крака, ръце, глави, коси, путки, дупета и т.н. Само цици за истинските любители! [smilie7]
Автор: El_Fuego   
Дата:   01-07-09 14:14

Цицоманите сред фотографите са особено племе и тук има страхотни негови представители...
Изобщо, предлагам снимките на цици да се обособят в самостоятелна категория, за да се улесни разглеждането и коментирането им.
Какво ще кажете?:)

[ezik] [ezik] [ezik]
Автор: El_Fuego   
Дата:   01-07-09 14:16

Я, Дамянов ме е изпреварил с милисекунди!
Автор: navy   
Дата:   01-07-09 14:24

ъ...

Публикацията е редактирана (01-07-09 14:25)
Дата:   01-07-09 14:28

El_Fuego: Ха-хаа, баси и телепатията! [smile] [smilie21]

(.)(.)

Публикацията е редактирана (01-07-09 14:29)
Автор: tantris   
Дата:   01-07-09 14:37

Още един клонинг?
Дата:   01-07-09 20:43

tantris: Е, не... [smile]
 Re:
Автор: geg   
Дата:   14-11-09 22:58

Ами логиката на предложението по-така я е обяснил Georgi_Kocakov.
Аз бих казал, че за фотографи-птичари всички знаем. За мравкари,коткари, кръгли червари и други такива не съм чувал ;) (Цицари, слава Богу, си има, де)
Е, за практическия смисъл и олекването на "Диви животни" и аз се досещам, ама се надявам да е временен проблема с малкото снимки на бозайници, насекоми, влечуги и т.н.
Както и да е. Темата очевидно не е актуална, щом и птичарите (от които съм респектиран) считат че нова категория за птиците не бива да се обособява.
Но тъй като смятам, че един ден, може би, ще й дойде времето, мисля че тази тема, по-добре, админите да я изтрият.
Аз (си) обещавам занапред много по-трудно да посягам към клавиатурата, за да пиша във Форума. Уверявам ви, че гледането ми доставя много повече удоволствие :)

Публикацията е редактирана (03-12-09 18:30)
 Re:
Автор: asahi   
Дата:   15-11-09 00:06

Не познаваш мравкарите? Ужаст!
 Re:
Автор: cade   
Дата:   15-11-09 00:25

значи патици значи [smilie18]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена