Автор: thomas
Дата: 03-11-10 17:03
El_Fuego
Не, писна ми да чета плача на госпожици, дето са се хванали на хорото, пък се чудят защо ги щипят.
Иначе ако е за въпрос, оня ден някой ми открадна не просто снимка, ами и всичките лични данни и си създаде с тях профил в скайп, абсолютен близнак на моя (само с различно потребителско име). И започна да ругае грозно от мое име човек, с когото си говорехме културно във Facebook.
И какво да го правя? Да му пратя хората на Явор Колев? Че те не можаха да намерят някой, дето ми източи сума ти пари от картата за една минута, при положение, че им дадох всички необходими контакти с търговците в Рим и Лондон, и с хората от банката, които знаеха чудесно и IP адреси, и всичко необходимо, и всички само чакаха да ги потърси полицията. та някакви си фалшиви снимки ли?
Това, което говорите, е крайно несериозно и не може да бъде овладяно. Потребителите ще свалят всичко, което видят в интернет, ще го представят за свое (или за себе си, ако е снимка на лице), ще лъжат и ще мажат, и няма сила, която може да се пребори със стотици милиони "крадци". Да, по-едрите и забележимите ще продължават да се държат коректно, но Сульо и Пульо ще крадат и вие само ще джафкате, когато го разберете, а керванът ще си върви.
Осъзнайте го и се заемете с това да вършите работа. Другото... кучета го яли, за да продължим в същата анималистична стилистика.
|
|