Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Съвет за фото раница
Автор: fmj   
Дата:   10-03-08 22:50

Предстои ми покупка на този аксесоар за пентакс к 10д.Интересува ме мнението на хора със опит в употребата на фотораници. На какво са се спряли като ергономика и функционалност?С какво са се сблъсквали при експлоатация?Нещо което ги е карало да се чувстват комфортно или не.НЕ ПИТАЙ СТАРИЛО А ПИТАЙ ПАТИЛО[beer] ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ

Отговори на това съобщение
 Re: Съвет за фото раница
Автор: Снежанка   
Дата:   10-03-08 22:53

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   10-03-08 22:59

[beer] Снежанка видях защо предпочиташ чанта[smilie3]

Дата:   10-03-08 22:59

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: MILENMARINOV   
Дата:   10-03-08 23:16

Това не е точно аксесоар.Аз лично имам 2 чанти и две раници-засега...ако не ме изгонят от вкъщи.......,и са ми недостатъчни.
Последната ми е "Вертекс 200",която е наистина много добра раница.Недостатъци - цена и външен вид /много бие на очи/.Но в общи линии Ловепро е раницата.........

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   10-03-08 23:24

а отделенията как са на вертекса?

Дата:   10-03-08 23:47

Ами...не знам какво да ти кажа.....за мен е просто незаменима...........

к10д+грип
16-45
50/2,8
светкавица
к1000
вивитар 75-205
зенитар-16/2,8
карт рийдър
много батерийки
МП3 плеър
ръкавици
1-2 пури
химикалки
поне 5-6 филма
поне 4-5 карти
около 100 визитки
кърпички за компютъра и за обективите
15 инча компютър
кабели,зарядни
презервативи
мини статив
статив или монопод/напоследък/
малка "Чикиритка"-Панасоник-LZ6
мини аптека
дъвки,бонбони.....
и.....други дребни неща.......!!!

[smilie8]

Дата:   10-03-08 23:51

Дата:   10-03-08 23:55

Около 360-380.00 лв май беше някъде,доколкото се сещам.Възможно е да е по ниска цената сега.

Дата:   10-03-08 23:56

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   10-03-08 23:56

Дата:   11-03-08 00:02

Ами всъщност това беше идеята.....всичко на едно място.Заради компютъра другата ми раница стои в гардероба.

Дата:   11-03-08 00:05

Раница LowePro SlingShot 300 AW във фотосинтетис я видях във Варна.[smilie11]

Дата:   11-03-08 00:11

CaseLogic SLRC-4 и това чудо го разгледах но фотоапарата е в горното отделиние и при дъжд незнам дали е удачно[smilie11]

Дата:   11-03-08 00:13

Фотораница Lowepro CompuTrekker AW ми е фаворита за сега.има място и за статив

Автор: Amigo   
Дата:   11-03-08 00:28

Колкото и на мен самият дори да ми изглежда невероятно, аз събирам в една малка чантичка за камера, която ми виси на рамото - Caselogic: Никон Д80+4 обектива+няколко филтъра и фотобанката [smilie5] [smilie5] Много удобно за градски условия. Само светкавицата ми е на колана, ако се налага. Иначе смятам, че Lowepro Mini treker е удобна и събира всичко, но не и лаптоп. [smilie6] [smilie6] За града обаче това е напълно неподходящо според мен. [smilie8] [smilie25]

Дата:   11-03-08 00:42

[beer] [smile]

Дата:   11-03-08 00:43

Автор: autosvet   
Дата:   11-03-08 01:30

Lowepro CompuTrekker AW страхотна раница даже май им смъкнаха малко цените преди 2 седмици. Нито прекалено голяма нито прекалено малка + отделението за Лап Топ. Предният джоб е с доста голяма вместимост. възможност за закрепванена статив и две допълнителни тубусчета или други аксесоари на Лоупро. Май е най-добрият компромис цена/вместимост/качества. Големият плюс ръцете са ти свободни и тежестта е разпределена.
Имам и Резо 180 поради причините изтъкнати от Снежанка. Големият минус като я мъкнеш повече времети откача рамото.

Дата:   11-03-08 09:00

[smilie25] [beer] [smilie24]

Автор: life   
Дата:   11-03-08 09:06

KATA

Arex ltd
stefan karadja 7

Автор: ecobo   
Дата:   11-03-08 09:19

Ползвам Lowepro CompuTrekker Plus AW и съм много доволен. Изглежда много голяма, ама напоследък ми отесня [smilie5]

Дата:   11-03-08 09:42

LIFE тоя "Стефан Караджа" в София ли е? Аз съм от Варна[smilie3]

Автор: ristis   
Дата:   11-03-08 09:55

Lowepro Compu Daypack [smilie24]

Отделението за лаптоп (което до сега не съм ползвал по предназначение) чудесно побира А4 формат документи и по този начин обединих 2 чанти в обща раница - една за документи + една за фотото. Удобна, приличен външен вид, без допълнителни страпове, характерни за туристическите - идеална за всекидневна употреба в града. В допълнение има среден по размер джоб, който побира яке, сандвичи или малка кола - обичайните атрибути за събото-неделно шляене извън бетонираните местности на страната.
Като "недостатък" мога да спомена, че няма как да набуташ в нея 100-400 или сродните му обективи, но... за цената си е просто чудесна!

Публикацията е редактирана (11-03-08 09:58)

Автор: valislav   
Дата:   11-03-08 10:22

Ползвам LowePro SlingShot 300. Добра е! Много бързо преминава от походно в работно положение, без да се сваля от рамото. Удобството е и в това, че побира тяло с монтиран дълъг обектив, готов за работа и има калъф-дъждобран дискретно прибран в долната част. Незаменима е за градски условия. Проблем е това, че е само с един раменен ремък. Решил съм го като при по-дълги преходи я слагам в друга лека раница с два раменни ремъка и самар. Оборудването ми е с тегло около 8 килограма. Каквато и раница да се вземе винаги тежи. Сами знаете, че се мъкне цялата техника навсякъде, даже и да си сигурен, че половината няма да ти трябва. LowePro знаят какво правят. SlingShot 300AW е едно от добрите им неща.

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »