Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Дуотон???
Автор: юнга   
Дата:   29-02-08 10:17

Работя си нещо на ЦС3 и трябва да ползвам Куадтон. В менто Пресетс отивам на въпросните Дуотон,но там не излиза нищо и не мога да стигна до готовите пресетс за Куадтон.
Къде да побутна, за да ми излизат готовите пресетс?
Във Уйндоса стигам до тях, но когато ми трябват за работа в съответното меню ги нямам.

Отговори на това съобщение
 Re: Дуотон???
Автор: ecobo   
Дата:   29-02-08 10:32

За да конвертираш в Дуотон и производните му, трябва първо да конвертираш към сив0-полутоново.
Ама за какво ти е тоя 4-тон? Ако не печаташ на офсет с Пантон-и, няма никакъв смисъл, ако е само за тониране за екран, то може да стане и по други начини.
Правил съм доста неща с 2 и 3 мастила, става уникално ефектно, особено ако се добави и бронз. [smilie24]

Автор: navy   
Дата:   29-02-08 10:34

Аз съм правил монохромни изображения с дуотон. Повишава много динамиката [smilie7]
Не, че няма и повече битове, ама пътища към Рим много...

Автор: юнга   
Дата:   29-02-08 10:44

Точно така. От пантона ми трябва нещо. Не че ще си печатам глупостите, но става добре, когато го правя по друг начин,а искам по лесния.
Конвертирам и Дуотон папката ми и излиза празна.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »