Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проблем с Nikon CoolPix L11 Със Снимките
Автор: lamtta   
Дата:   04-02-08 11:34

Значи проблема ми е следния,бях са на 1 место правих снимки с тфа апратче и са кат одойдой да ги извадя нали зарежда ги,но има снимки,който си седят на статус "downloding" 1 вид въобще не излзиат на Preview.. на размер съществуват и дори като ги дръпна на пц-то и като искам да отворя някоя от тая снимки.. то ми пише "No Avalaible Preview" или на някой "Drowing" се1 ето вижте

https://photo-forum.net/static/forum/2008-02/mber3148.JPG

http://www.picvalley.net/u/425/106113_203_m.JPG

Моляви се кажете ако знаете тфа от кфо става... как да ги опрая снимките да си се виждат,защото на размер са си ок.. значи са в апаратчето,но немога да ви видя.. ако някой знае кфо мое да напраявя да каже да пробвам,че са ми моо яки снимчиците и иискам да си ги имам..
Благодаря
П.С С общи думи някой снимки още като си се четат от апарата си излзиат с превие може да се гледат докат другите(проблемните) седят на статус "downloding" И като ги дръпна немога да ви виждам.. или Drowing Или .. Not available preview.. искам да ми кажете некфа алтарнатива да мога да си оправя или извадя по някаф начин всичките си снимки,защото те са в апарата и тоя проблем не ми от сега... и ще го заеба в апрата.. в най скоро време ;)
Мерси много,Наздраве [smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: Проблем с Nikon CoolPix L11 Със Снимките
Автор: ddimo   
Дата:   04-02-08 11:52

Смени си настройката на апарата - да не комуникира с компа като камера, а като диск. Копирай си снимките от съответния removable drive на харда и тогава ги разглеждай. Би трябвало да нямаш проблеми. Ако пак не стане, значи имаш проблем с картата.

Дата:   04-02-08 11:59

я само обесни как да сменя настройките тфа да го проам... бтв: иначе проблема е сащия.. се1.. на харда пак същите снимки са там.. но не се изкарват,само ме интересува как да го сменя това дето каза.. ?ddimo написа:

Дата:   04-02-08 12:04

В момента не мога да си спомня къде точно в менюто е тази настройка. 11-ката е на жена ми и си е при нея в къщи - не ми е под ръка.

Дата:   04-02-08 12:10

Hm.. Хайде някой който е запознат да обади как става да проверя.. но картат всъщност трябва да си е наред.. смисал.. снимките си ги прави записва.. там дето исписва колко оставят всичко си е ок... в алгоритам си е.. нз за ко става на въпрос деаба
П.С Да не би да става на въпрос за "Intercae" дето има "USB","Video Mode" " Auto Transfer" ako stava duma za tfa.. na USB e slojeno.. ?!

Публикацията е редактирана (04-02-08 12:16)

Дата:   04-02-08 13:03

Не е това. Търси нещо от рода на USB mode, с два възможни сетинга: PTP и Mass storage. По default е PTP. Промени го на Mass storage и действай все едно си закачил обикновен флаш към PC-то.

Автор: hooliganmartin   
Дата:   04-02-08 19:36

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   04-02-08 20:24

Не съм запознат с фуджито, но всички апарати, които са ми минали през ръцете могат да работят като mass storage device. По-вероятно е някой да няма ptp. И тоя проблем с ptp не е от камерата, а от глупавия windows-ки wizard, който се ползва за да чете от нея.

Дата:   04-02-08 21:31

ddimo написа:

> Не е това. Търси нещо от рода на USB mode, с два възможни
> сетинга: PTP и Mass storage. По default е PTP. Промени го на
> Mass storage и действай все едно си закачил обикновен флаш към
> PC-то.
ОК намерих го направих го на massage но проблема ми е същия тези снимки който не се виждат пак е същия проблем някой си се визурализират.. а други просто ги има на размеер и няма никфо preview.. е тфа нещо от кфо е.. като карта 1 вид си бачка.. записват се файлове някой се виждат някой не ?!
П.С Ето за това става на въпрос вижте....

https://photo-forum.net/static/forum/2008-02/ozse8308.JPG

http://www.picvalley.net/u/428/106815_762.JPG

Публикацията е редактирана (04-02-08 21:37)

Автор: dDiMo   
Дата:   05-02-08 15:12

Престани да ползваш глупавия wizard!!
Отвори си картата през My computer - там трябва да присъства като removable disk (нещо си).

Автор: asahi   
Дата:   05-02-08 16:24

Купи един карт-рийдър за 15 лева и никога повече няма да срещаш такива проблеми.

И запази този лигав изказ за друг повод.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »