Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна
 Не съм доволен от Фотопавилиона !
Автор: emo99   
Дата:   30-01-08 13:07

Определено не съм доволен от тях и има защо.Купих от тях Канон 400д с китака.Когато поисках да снимам някои от тях,за да пробвам апарата те не пожелаха.(за разлика от фотосинтезиса -там проблем със снимането нямах).Караха ме да снимам тротоарните плочки,за да видя какви снимки ще станат ?!
Аз купувам апарат ,за да снимам хора все пак.
Както и да е .Купих го.В нас вече реших да го пробвам.И ето ви изненада .На малки разстояния имаше фокус,но на дълги -не.На следващия ден връщам апарата,въпреки че не съм длъжен да им давам обяснения аз казах какъв е проблема.Тогава те ми казаха,че с този обектив се случват подобни неща.Аз ги попитах, защо не ми казаха по-рано,но те си замълчаха.Е това коректно ли е според вас.
1 час ме увещават да си купя друг апарат.Накрая ми върнаха парите,но без 20 лева,защото памет картата била разопакована ?! А аз си загубих 2 дена с тях.
 Re: Не съм доволен от Фотопавилиона !
Автор: BotsRevenge   
Дата:   30-01-08 13:08

Поне за едно нещо трябва да си доволен - много малко са фирмите в Бългрия, които връщат пари за стока. Това прави чест на павилиона.
Автор: Synthy   
Дата:   30-01-08 13:10

всъщност трябва да си доволен, объркал си се леко. случва се на всеки [beer]
Автор: n1x0n   
Дата:   30-01-08 13:11

Когато поисках да снимам някои от тях,за да пробвам апарата те не пожелаха.

Нищо нередно не виждам... и аз бих ти отказал.
Автор: CanoniO   
Дата:   30-01-08 13:11

Остава един въпрос...
Като си ходил във синтезиса, и всичко е било ОК, що не си купи веднага от там ?[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Дата:   30-01-08 13:13

Е купих си Никон от Фотосинтезиса CanoniO.[shtrak] [shtrak]
Автор: angy1   
Дата:   30-01-08 13:14

Аман от неграмотници[smilie18] дето купуват евтин ДСЛР и очакват с китака да правят чудеса и дето сигурно не правят разлика между фокус и рязкост на обектива и дето като си купят ДСЛР и си мислят, че снимките им веднафа ще станат хубави [smilie23]
Автор: mixmike   
Дата:   30-01-08 13:15

колко мъка има по този свят, боже[smilie11]
Дата:   30-01-08 13:15

Ми пусни една похвална тема[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Дата:   30-01-08 13:16

angy1 ?! Да !В това отношение съм неграмотен,но ти май по рождение си такъв.
Автор: ogimag   
Дата:   30-01-08 13:16

Долу Канон, Стоев и Джъмбо [smilie5] [smilie5] [smilie5]
Автор: marto   
Дата:   30-01-08 13:17

че си и нагъл, а?
Автор: darksorrow   
Дата:   30-01-08 13:17

и аз съм МНОГО недоволен!

ходих там преди седмица-две.

имаха един обектив, заради който сънят ми е нарушен.

мога ли да ги съдя според вас?
Автор: angy1   
Дата:   30-01-08 13:18

Че си неграмотен се вижда от глупостите, които изписа. Не ти позирали[smilie18] Не стига че са ти върнали парите ми и хленчиш[smilie23]
Автор: marto   

ама верно в профила ти гледам... само хора снимаш [smilie11]

Синтезиса подкупват клиенти за реклама напоследък[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Автор: mixmike   

ако мацките в павилиона ти бяха казали да си купиш портретен обектив за 700лв - щеше ли да ги послушаш? А като ти обяснят че с него пейзажи не стават и трябва да дадеш още 1200?
Купуваш си най-големия боклук щото не ти се дават повече пари, а после са виновни продавачите, че не са ти казали че е боклук?
Ебаси логиката[smilie18]

Публикацията е редактирана (30-01-08 13:19)
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   30-01-08 13:21

не, той просто е фантом.

в първата част - прави са, не са длъжни да позират.
Втората част - ти си прав. В нормална страна дори не си длъжен да обясняваш дефекта, а както го описа това си е дефект.
Цялата сума се връща.
На мен във фирми са ми разопаковали памет, която не е ставала, и не съм плащал за това.
Също така съм купувал такава, по мое желание разбира се. Въпрос на желание от потребителя.

Автор: vladomatev   
Дата:   30-01-08 13:23

n1x0n "Нищо нередно не виждам... и аз бих ти отказал."

Това ти ли го написа ? ?????
Автор: ogimag   

Ама не е и до обектива. Една година снимах с ДСЛР и китака купени от Павилиона. И резултатите са доста прилични (за справка последните 4 страници от профила ми).
Но съм сигурен, че персонала в магазина е направил един пропуск. Пропуснал е да ти препоръча най-новото ЗАУ за този апарат.
Автор: d256h   

Емо, бате!
Приеми мнението ми, като добронамерено!
Относно това дали може да снимаш някой, зависи дали ще ти разреши, той е в правото си да откаже примерно, да си си водил модел..
По първа точка, накратко казано държал си се детински, лигаво и т.н.
==========================
По втора точка за фокуса!
Ти не четеш ли форуми и ревюта? Излиза, че си бръкнал в чекмеджето у дома, взел си парички, изтичал си в Павилиона и си купил първия ДСЛР, който ти се е изпречил пред очите? Ми пълно е по форумите с информация, че Канона има проблеми точно, като в твоя случай. Другото, което е важно - е ти поинтересувал ли си се, какво е включено в условията на гаранцията? При много фирми, различни марки, зарядното и батерията не са включени в гаранцията, примерно!... После и за тях да не ходиш да мрънкаш в магазина, ми подготвяйте се предварително ве момчорля нахъсани, четете повечко! Ако се поинтересуваш как се решава проблема с фокуса на 'твоята' камера ще разбереш, че трябва да тичаш до сервиза, а продавача въобще не е длъжен да прави жеста, който е извършил!
==========================
Хайде втория път чети повече и гледай внимателно, и уважавай колегите си повече..късметлия!
[beer]
Автор: elmaduro   

Пич не се връзвай само си чешат езиците.Знаеш ли как е в Щатите?Отиваш в магазина и без каквито и да е обяснения им връщаш стоката и те най-любезно ти връщат парите без каквито и да е въпроси и обяснения.Там е въпрос на фирмена политика и култура да са най-добри в работата с клиентите.Тук с нашия манталитет и разбирания това никога, запомни никога няма да стане.Който е излизал знае за какво става на въпрос.Връщал съм във Best Buy ноутбук за един изгорял пиксел и те после ми се извиняваха.Правата ти на потрбител винаги трябва да си ги търсиш, пък нека те гледат накриво всички загубеняци продавачи които си изнервил, проблема си е техен, като не са професионалисти!
Автор: doca   
Дата:   30-01-08 13:27

Интересно!?[smilie11]
Евтиното винаги излиза по- скъпо.
Автор: seith   
Дата:   30-01-08 13:27

абе вие тука друсате ли се бе? Човек е в пълното право да върне стоката, ако тя не в ред .Късмет, че му върнали парите?!?Чест!?!Нали ще се звънне в комисията за защита на потребителите и такава глоба ще им оперят, че няма на къде, после целия персонал ще акат малки евтини ДСЛР-чета ...Наистина в тоя павилион един път съм влизал и повече няма да се случи.Ако си мислят, че с такова отношение към клиента ще се получи...[smilie23]

Аре!
Автор: kalata_n   
Дата:   30-01-08 13:28

Във фотопавилиона закупих същия 400Д.
Никакви проблеми, а напротив - Снимах ги хората как си работят, снимах клиенти, снимах витрините, а преди това момчето което ме обслужваше ме снима мене, показа ми как да го снимам него (за първи път хващах ДСЛР), изобщо много добре. По телефона - учтиви. Обектива, който нямаха в наличност, пристигна за половин ден от незнамсикъде (май Пловдив или аз съм разбрал нещо на криво).
При следваща покупка на аксесоар или друго вероятността отново да ползвам услугите им е голяма.
Може и да съм извадил късмет с обслужването, но ме съмнява.
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна

Тази тема е затворена