Автор: AndreyIst
Дата: 30-01-08 13:21
Моби, явно е, че дамата е права. Тя не е от гласувалите за мен в конкурса, защото още не е била регистрирана тук. Ти обаче си качествен боклук, не вчерашен, а расов. Затова и миришеш така. Да беше си сложил поне нормална снимка на профила, но явно нямаш такава. Досещам се каква е възрастта ти и оттам и дълбоките комплекси, които гнетят нереализираната ти същност. Виж, медицината в днешно време е много нареднала, можа да ти помогне. А ако се притесняваш, ще ти съдействам - и аз съм в бранша. Не си нито първия, нито последния комплексиран нещастник, с когото си имам работа.
tofo - братче, не си от тази категория, за да се намесваш, някак си не ти е тук мястото братче. Има още хлебец да изядеш. Да, всеки има право на коментар, но етиката е тази, която може да възпре всеки от такъв.
CanoniO - на теб ще обърна по-специално внимание. Та кой е критерия ти дали една снимка е конкурсна или не. Ако си спомниш каква беше темата на конкурса ще забележиш, че снимката е точно по темата. Дали има съответните художествени стойности - хм, ти си бил голям капацитет, виждам. Разгледах добре профила ти - точно този тип снимки май не са ти в силата. Затова и не мисля, че си абсолютно компетентен, пък и си леко пристрастен. Коментари под снимката има колкото щеш, пък и най-добрия критерий дали една снимка се харесва е дали непознати хора я вземат в любими. Такива, които никога няма да срещнеш или да видиш. Това е реалността. Аз не съм професионален фотограф, но си мисля, че естетическите норми, на които робувам са по-общочовешки от понякога крайният или доста абстрактен вукс на конкретен велик фотограф.
Освен това - я ми поразгледай хубаво профила. Смяташ ли, че имам нужда от реклама, че се нуждая от нещо повече. Не, уважаеми, нямам. Нищо не ви натрапвам, това е първата ми тема във форума изобщо. А не смяташ ли, че ти самия /заедно с измъченото същество от горните постинги/ се опитваш да си правиш реклама с постоянни теми, въпроси и всякакви безсмислени дискусии ..
Помисли по този въпрос без емоции и тогава ми кажи.
Ще ти дам един съвет, което често давам - напиши ми името в която искаш търсачка, мога да ти го пратя и на латински и ще разбереш дали имам нужда от реклама, мусккули или каквото и да ти хрумне ...
|
|