Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Препоръчайте дигиталка до 450 лв
Автор: incognitobg   
Дата:   04-01-08 23:11

Здравейте,
решил съм да купувам фотоапарат на цена около тези пари, но нямам много опит със дигиталки, та естествено се обръщам за съвет към вас.

Единствените ми изисквания са да има Ли-Ио батерия, защото ме притесняват алкалните АА батерийки и тяхното презареждане, изразходване и т.н.
И естествено, да има ръчни настройки, това е най важното.
Ако можете да добавите и лек коментар, защо точно този фотоапарат, ще бъде чудесно!
Благодаря ви за обърнатото внимание, надявам се не ви отегчавам с това запитване

Отговори на това съобщение
 Re: Препоръчайте дигиталка до 450 лв
Автор: nsirakov   
Дата:   04-01-08 23:16

за тия пари каквото и да вземеш все тази.. зимай турбосапунера ако искаш папарак да си или супер кибиртена кутийка ако искаш да ти седи в джоба.. гледай да ти хареса по външен вид и по "екстри" и "глезотии"...

Автор: the_shooter   
Дата:   04-01-08 23:27

Канон А570. Има ръчни настройки, оптичен стабилизатор. За батериите не си прав, с обикновенните си много по - независим, винаги може да си носиш резервен комплект в джоба или да си купиш от близкия магазин. А може да го вземеш и с някой промоцийка, я някоя SD карта или пък някое зарядно с батерийки.

Автор: liyana   
Дата:   04-01-08 23:30

Не съм сигурна какво имаш ти предвид под "ръчни настройки". Апарат на тази цена с пълни ръчни няма. Ако имаш предвид да разполагаш с копченце и да сменяш записани настройки като нощно снимане, спортни снимки и прочее, всички в този ценови клас ги имат.
Но щом и без това нищо не знаеш, наистина е най-добре да започнеш от някоя - както казва nsirakov - турбо сапунера.
Можеш да погледнеш тук:
http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&base=1&product=1410&show=additional#slides-pane-1

Автор: prism   
Дата:   04-01-08 23:33

Канонът по-горе има пълни ръчни; Fuji S5700 и Samsung S850 - също. Избирай между тия трите.

Автор: incognitobg   
Дата:   05-01-08 00:07

Ясно, просто трябва да се отиде на място и да се изпробват фотоапаратите.. И аз се бях насочил към тези, Канона, Самсунга и Никон п50, но ме смущаваха батериите..
Благодаря ви все пак за отговорите, ще се радвам на още предложения :)

Автор: prism   
Дата:   05-01-08 18:28

Никон P50 е единственият с широк обектив, но пък му е доста късичко вариото и е страшно скъп в БГ.

Автор: solo5   
Дата:   05-01-08 18:44

Автор: liyana
Дата: 04-01-08 23:30
Апарат на тази цена с пълни ръчни няма.

има, имаа [smilie25]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »