Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Ми не гласуват щот ...
Автор: Faber   
Дата:   03-01-08 22:26

авторите които имат какво да показват се отвращават и не само не гласуват ми и не пускат снимки
и ако не ти е интересна темата казвай направо да се махам окончателно... Админе.
 Re: Ми не гласуват щот ...
Автор: navy   
Дата:   03-01-08 22:27

Поименно, колега, пименно [smilie7]
Автор: maximus2   
Дата:   03-01-08 22:28

Това го писах за онази тема,но...ше го пусна тука!

Принципно не съм съгласен с меннието ти, НО...е такива кадри ме изненадват! Нищо против автора, много весел и лъчезарен човек! Ама не по тоя начин! И аре стИА с тия рейтинги бре!!!
Автор: arakinixon-cie   
Дата:   03-01-08 22:30

che to ako imashe za kvo da se glasuva
Автор: chiphead   
Дата:   03-01-08 22:30

как стига с тия рейтинги бе ... никой не ми гласува за снимките, аз - закво кибича тука ... [smilie10]

Публикацията е редактирана (03-01-08 22:30)
Дата:   03-01-08 22:34

chiphead, кефиш! [smilie5] За да се учиш бре...как за какво! [smilie5] А рейтинг се трупа като станеш социален, така да се каже! ;)

Публикацията е редактирана (03-01-08 22:34)
Автор: serjy   
Дата:   03-01-08 22:35

maximus2, мерси са линка! Кадрото е много добро бях го пропуснал някак. [shtrak]
Автор: ALBIREO   
Дата:   03-01-08 22:35

arakinixon-cie - виж в профила ми [smilie5] [smilie18]

Админ - може би не е добра идея да заключвате всяка тема, която според вас е изчерпана.
Дата:   03-01-08 22:36

albireo, gledal sum
pretencii li imash?
Автор: Георги   
Дата:   03-01-08 22:36

гудмооорнен [smilie21]
Автор: chiphead   
Дата:   03-01-08 22:38

максимус2, кво да уча повече бе ... то - кат не съм учил навремето - да не мислиш, че ся - ше ми влезе в тиквата - на стари години - вече - само рутина, бате ... [smilie5]

иначе, моля, другарю Админ, да обърнете внимание на оная реклама - долу - у десно - има тема във зоната, мерсииии [smilie5]

[beer] [beer] [beer]
Дата:   03-01-08 22:38

maximus2 - аз пък не съм съгласен с примера ти. На мен снимката ми харесва и определено бих дал 4Б (както и направих). Би ли се аргументирал, какво не харесваш в тази снимка?

Ето какво харесвам аз:
тоналността, обработката, елементите, композицията, светлината, както и кропнатото лице (което ми се струва, че е това на авторката).
Дата:   03-01-08 22:40

arakinixon-cie - не, нямам никакви претенции. Радвам се, че си гледал [thankyou]
Автор: Faber   
Дата:   03-01-08 22:43

Ние с админите се разбрахме.
днес или утре ще ми изтрият всичките профили щото съм в нарушение... имам 4-5 профила :)
мързи ме да ги трия една по една...
От утре почвам да си гласувам снимките взаимно... да гласувам ( имам мисля че 3 или 4 гласа в рейтинг Б) снимките дето ме кефят ( тъкмо да не се оплакват админите че не се гласувало...
Профилите са:

Faber
LevaniaK
Veniamin
Олга
Obla4eLeBialo

Приятно прекарване :)

Публикацията е редактирана (03-01-08 22:57)
Автор: SLR   
Дата:   03-01-08 22:45

Аз си осребрих точките за буца сирени и шише зехтин, и ми остана само да пиша глупости[smilie8]
Иначе ФФ отдавна стана просто форма на забавление и дрязги, и вече го приемам AS IS[smilie8]

[beer] [beer] [beer]
Автор: navy   
Дата:   03-01-08 22:46

Защо ти са тези профили [smilie10]
Автор: special_k   
Дата:   03-01-08 22:48

ъъъ[smilie11]
Автор: admin   
Дата:   03-01-08 22:49

Има добри автори с големи претенции, които си гледат техните си неща и не им пука грам какво се пуска, за да гласуват за него. Най- обичат да са недоволни, че рейтинга бил такъв и онакъв, че сайта не бил супер арт и т.н. Много много пъти сме се вслушвали в тяхното мнение, много пъти сме проявявали толерантност към тях и много пъти сме зачитали гледната им точка. В резултат - за всичките тези години не сме получавали особена подкрепа от тях - напротив - сръдни, интриги (и помежду им) и разправии.
По едно време се пишеха даже организирани ултиматуми от някои хора и ние се съобразявахме с мнението им. Както стана ясно по-късно - напразно и излишно.
Фото Форум е такъв, какъвто е - многообразен. Рейтинг Б има за цел да покаже по-добрата фотография, а не само файн-арт фотографията. Това не е сайт само за супер арт, в него имат място и пейзажи, диви животни и т.н.
Сега Фабер си регнал не знам си колко профила - еми хубаво, явно много е държал на ФФ. ОК.

Публикацията е редактирана (03-01-08 22:50)
Дата:   03-01-08 22:51

Рейтинг Б има за цел да покаже по-добрата фотография,

edva li

ALBIREO, примера ми е, че на мен не ми харесва! Не ми харесва кропа, не ми харесва това, че фокуса е някъде, дори не е ясно къде е фокуса, щото треа да се позамислиш, за да разбереш че там има и паяжина! От къде идва тая жена, за какво е тая паежина там...к'ви са и терзанията?! Нещо не мога да я разбера, явно съм много задръстен! Но и твойте аргоменти не са силни, че да ме обидиш, че има нещо в тази...дори не мога да я нарека снимка! ;)
Автор: next_time   

Ако и тази година не стана Б ще си резна вените.Не е чесно толкова време да съм тук и да не съм .... Бееее
Автор: elrisha   

профили LevaniaK и Олга яко кефят![smilie5] [smilie24]
Дата:   03-01-08 22:52

faber, ciao [smilie5]
Автор: elrisha   
Дата:   03-01-08 22:54

а,бе викайте му чао вие...доста хора,имащи представа що е това фотография си тръгнаха...накрая ще останат само калинките...[smilie2]
Автор: Минко   
Дата:   03-01-08 22:56

Автор: maximus2
Дата: 03-01-08 22:51

ALBIREO, примера ми е, че на мен не ми харесва! Не ми харесва кропа, не ми харесва това, че фокуса е някъде, дори не е ясно къде е фокуса, щото треа да се позамислиш, за да разбереш че там има и паяжина! От къде идва тая жена, за какво е тая паежина там...к'ви са и терзанията?! Нещо не мога да я разбера, явно съм много задръстен!
...................................................................
Нещо не мога да я разбера, явно съм много задръстен!
..................................................................

maximus2, виж как сам си си отговорил на въпроса защо не можеш да я разбереш, поне за това ти е стигнал акъла[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Публикацията е редактирана (03-01-08 22:59)
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Тази тема е затворена