Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Lumix DMC L1
Автор: Mi6o_w116   
Дата:   14-11-07 23:10

http://www.fotopolis.pl/obrazki/Panasonic_DMC-L1sl.jpg

Вашето мнение?! Как е той в сравнение с аналогичните модели като Nikon D70 или Cfnon EOS 30D

Отговори на това съобщение
 Re: Lumix DMC L1
Автор: The_Melon   
Дата:   15-11-07 00:13

www.dpreview.com

www.megapixel.net

Прочети там.

Автор: surg   
Дата:   15-11-07 01:01

Mi6o_w116

не се занимавай с глупости

1. Nikon D70 или Cfnon EOS 30D НЕ СА аналогични модели,
2. това е един екзотичен,рядък апарат, което само по себе си го прави зачеркнат в листата на който и да е желаещ за нова техника,

ще е в твой интирес да се придържаш към стадото , хехе, т.е. останалите голями марки

Автор: DemaRage   
Дата:   15-11-07 09:02

Мишо,

благодаря за темата, защото и аз се интересувам от модела.

Автор: DemaRage   
Дата:   15-11-07 09:09

Бони,
докосвал ли си тази машина?
Впечатления?

Автор: pstoev   
Дата:   15-11-07 09:36

не е аналоги4ен на никона или канона,по-нисък клас е но е наи-ниския..това е "бутиков модел"..не съм го пробвал но като гледам няма да е много ергономи4ен.виж спусака каде е изглежда ми неудобен.има много предимства но и недостатъци,не се продава само тялото.а с тоя обектив(безумно добър)държи висока цена..ина4е и аз съм фен на панасониц и 4/3 но за тези пари може6 да си вземеш по практи4ен,за втори апарат да и аз ше си го взема но да падне цената...виж олимпус е-510..препора4вам ти го,недостатъка на олимпусите са скъпите и малко обективи...ако имаш все пак излишни пари си купи панасоника,няма да сажеляваш:)ако го вземеш драсни на ли4ни как е на практика..успех

Автор: erric   
Дата:   15-11-07 16:11

Незнам за L1, но L10 се очертава като един от претендентите за фотоапарат на 2007 година с Nikon D300 [smilie25]

Дата:   17-11-07 21:14

Още има вариант който се казва Leica Digilux амо той е по-скъп на 1000 еврона

Публикацията е редактирана (17-11-07 21:15)

Автор: boni   
Дата:   17-11-07 21:22

Да, пробвал съм го. Апарата е готин като усещане за работа и дизайн. В дпревю има много изчерпателно ревю за него. Е да, не се продава със запушалка, а с истински обектив. Този обектив специално струва 1000$, колкото е и аналогичния стабилизиран на канон. Правете си сметката колко остава за тялото.
Голям недостатък лично за мен - твърде малкия и тъмен визьор. Системата за АФ, визьора и матицата са същите както и при Оли Е-330.
Пробвах за малко новия L10. Много използваемо лайввю с контраст детект АФ. Очаквам скоро да имам възможност да го тествам по-подробно.

Дата:   17-11-07 21:25

Наистино аз си купих такъв Лумикс преди три месеца. По принцип съм доволен понеже не возприемам цифрата сериозно (предпочитам стар хассел и ролфилм). Щракам с него сватби, оперативни снимки койте трябва да се сложат в мрежата веднага. За това той е много добър. Много ми харесва дизайна. Също много ми удобна устновка на диафрагма на обектива като на механическа камер. Проблем за някого - засега има само един обектив, обаче той е много хубав. Дилери на Лейка ми каза че скоро ще се появи широкоуголна приставка за него. Ето ги примери:

Публикацията е редактирана (17-11-07 21:37)

Дата:   17-11-07 21:40

Това е чб вариант с щатна светкавица

Публикацията е редактирана (17-11-07 21:42)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »