Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Помощ за прехвърляне на снимки на i pod
Автор: elmaduro   
Дата:   11-11-07 17:16

Здравейте надявам се че някой ще се отзове.Имам проблем с прехвърлянето на снимки jpg на ipod с твърд диск.С музиката нямам проблем, но когато селектирам папка с около 100 сн. ми прехвърля колкото си поиска-5,10 и т.н.По лошото е че са с фалшиви цветове и разместени текстури и незнам защо.[smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: Помощ за прехвърляне на снимки на i pod
Дата:   11-11-07 18:32

А още един въпрос имам, дали някой от форума използва photo conector за i pod за прехвърляне на снимки клипове и т.н.

Автор: 21   
Дата:   11-11-07 19:43

http://discussions.apple.com/index.jspa?categoryID=1

Автор: tonevjr   
Дата:   11-11-07 19:47

Как ги прехвърляш!За качване на каквото и да било използвам само itunes и не съм имал грижи до сега.[smile] [smilie8]

Дата:   11-11-07 20:09

ами да същото ама ай пода е класик 80гб и незнам дали има значение, ама не сработва
[smilie11]

Дата:   11-11-07 20:10

Благодаря за полезния сайт 21 [smilie24]

Дата:   11-11-07 20:11

Продължавам да търся решение на проблема, искам да пробвам и фото кънектър на ай пода ,който се ползва без компа и програмата.[smilie5]

Автор: insight   
Дата:   11-11-07 20:59

Apple ??!!

Дата:   11-11-07 21:32

Няма значение.И аз имам класик.Просто в АйТюнс си избираш от коя директория да взима снимките и това е.Пробвах какво ли не,докъто не стигнах до извода,че Айтюнс е най-добрият вариянт.Само видео не конвертирам с него,но всички прехвърления стават от него.Всичко друго съкс[smilie23]
[beer] Трябва да синхронизира само чекнати файлове и да си го разрешил като диск.Това е![beer] [smilie24]

Дата:   11-11-07 21:36

Виж сега, този фото кънектър не може да го свържеш към Класика- аз съм със същия айпод. Просто не поддържа това устройство, за разлика от старите[smilie23] Тук е моментът да пиеш една студена вода и да теглиш една дълга на апле.[smilie8]
Ами аз ги качвам по следния начин- правя си папки със снимки, така както искам да ми ги показва в машинката. После си ги качвам през iTunes и нямам никакви пробелми- имай дпредвид, че има значение как си си настроил brightness.
Последен съвет- изтегли си упътването- в pdf, там всичко е описано стъпка по стъпка.[smilie7]

Дата:   11-11-07 22:56

21[smilie24] Точно по същият начин процедирам и аз!А на моят се виждат доста добре[smilie5] [beer]

Дата:   11-11-07 23:00

Много бкагодаря за помощта 21, относно конектора и аз имах такива подозрения, кофти,[smilie2] абе искам да го засиля понякой път от прозореца, мазен ейпъл,ама....продълйевам утре ще пиша за резултата от опитите [smilie19]

Дата:   12-11-07 02:13

А някаква идея къде в София може да се намери кабел за свръзване с телевизора? Мене в Аризона ме пре..... с един на Monster Cable и се оказа, че не става с Класик[smilie19]
Всъшност, къде в София има представителство на apple?[smilie11]

Дата:   12-11-07 13:19

В софия мол има,до колкото си спомням.На последният етаж.[smile] Сигурно има и на други мест,но отдавна не съм си идвал.[smilie8]

Автор: джъмбо   
Дата:   12-11-07 13:24

истайл - на раковска и графа има оригинален и на белкин

Дата:   12-11-07 23:58

писна ми от тоя буклук на ейпъл всичко пробвах...само да го засиля от балкона не съм ама вече се замислям[smilie22] прехвърлям снимките без адобе елементс, а през харда на компа ако има това значение? Ако имате съвети, моля целия съм в слух всичко е полезно даже и бабини илачи[smilie19] Тъпа работа взех си го с идеята за фотобанка а той излезе досега бахти скъпия и безполезен iShit[smilie23] .

Дата:   12-11-07 23:59

Сори за нецензурното ама съм мноогооо ядосан[smilie9]
[smilie22]
[smilie22]

Дата:   13-11-07 00:11

А аз си мислех,че е една от най-добрите покупки,които съм правил.[smilie5]
Наиситна не знам как да ти помогна.
Правиш една директория със всички снимки.
->
Връзваш АйПод-а за компа.
->
Отваряш Айтюнс.
->
От менюто горе избираш Фотос.
->
И там посочваш папката от която искаш да ги синхронизира.
[beer]
П.С.За най-добра функционалност съветват от главното меню в Айтюнс при настройките,да си чекнал enable disk use & Sync only checked items,а другите 2 не.[smilie8]

Дата:   13-11-07 02:33

1. Имаш ли достатъчно памет?
2. Ако нищо не става, отиваш в епъл център и при условие, че е в гаренция ти решават проблема/подменят бангията.

пп. Ей хора, обличайте ги тея айподи, че днес моя като разхождам кучето в парка, вадя го от джоба на дънките и кво се хлъзна, прас на плочките от 1,5м. Слава Богу, беше опакован в един пластмасов протектор на Belkin и това го спаси[smilie21]

Дата:   13-11-07 09:40

Ми аз това права ам цък, остава ми само да пробвам с адбе елементс, а колкото до гаранцияата си го купих от apple.com това лято докато бях в щатите и малко ме съмнява че тук приемат гаранция, като канон напр. не приемата гаранцията която е валидна само за щатите.Не ми пречи да пробвам [smilie11] ама като знам кви киселяци псевдомутри ще ме обслужват в магазина ми се [ezik] [smilie23] Ако има прогрес ще пиша, тъпото е че и на приятелката ми и взех ама от малкия последен нано с видео, при нея има проблем с качване на общия брой снимки (селектира 100, а се качват около 20 макс.),но не и с цветовете и текстурите като при мен.Изтеглих от сайта софтуера на пода и май най-налрая ще го преинсталирам, пък квот ще да става[smilie19] [smilie19] [smilie19] Отново благодаря за помоща на всички които писаха[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   13-11-07 15:09

Другото което можеш да пробваш е да направиш бак-уп,ако имаш нещо важно на него и забърсваш всичко и после бачка като стрела[smilie5]

Дата:   13-11-07 22:17

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »